Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snbdiabdjud

chyba nie pojade do domu na swieta :(

Polecane posty

Gość snbdiabdjud

:(

Gość snbdiabdjud
bo nie wiem gdzie bede wtedy pracowac, mieszkac, czy dostane wolne, mam zalewdwie 1000 funtow, bilet kosztuje 200. nie wiem czy bukowac czy nie, od 22 grudnia do 29 grudnia. co robic? to za tydzien moze kosztowac juz 300 funtow. czy w ogole oplaca sie leciec za tyle tydzien? ale to swieta, bedzie ciezko samej :(

oooo :( samotne swieta :( to nie jest dobry pomysl. odkladaj kase. ja kupuje bilet 2 mc wczesniej za smieszna cene. tylko ta niepewnosc dotyczaca pracy, mieszkania itd troche cie ogranicza :(

Gość autorka876543
Wiec pojade ale tylko na 6 dni, dosłownie na swieta. Skoro nie wiem co z praca i mieszkaniem- 2 tyg w PL to za duzo czasu :( Jakim cudem kupujesz bilet za smieszne pieniadze 2 miesiace przed??? Ja chce kupic teraz i kosztuje 200 funtow!! czy mam jeszcze poczekac czy juz bukowac?

Gość autorka876543
no w przeliczeniu moj wychodzi blisko 900 zł :/ ale nie umiem sobie wyobrazic byc tutaj na swieta.

Gość dadadaddadaa
Ja ostatnie swieta w Polsce z moja rodzina spedzilam 5 lat temu. Teraz co roku jezdzimy do rodziny meza (mieszkam w USA), czego ja nie lubie, dwa tygodnie przed swietami juz mam zly humor. Najchetniej polecialabym do mamy do Polski, albo na jakas ciepla wyspe tylko z mezem i wygrzewala sie w sloneczku, a nie pomagala przy garach i nudzila sie z jego zadufanymi w sobie kuzynami. Teraz juz nie lubie Swiat, a kiedys uwielbialam. Jesli masz okazje to jedz do Polski na swieta.