Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kareen

pomocyyy

Polecane posty

Gość czesccccccccc
poniza sie bo kochala sie z njim po 4 latach ..? nie rozsmieszaj mnie

Gość kareen
napisz na gg: 37094511 bo nie mogę słuchac jak ktos mówi ze to dla wkrętu;((( normalnie aż tu płacze tak mi przykro jest jak ktos tak mowi;(

Gość czesccccccccc
a jak ciebei wczesniej traktowal? bylo wam dobrze ? moze kogos poznal wczesniej ?

Gość vxdtfdghgfhghgh
ponizyla sie? no prosze was, ja z moim mezem przespalam sie po miesiacu znajomosci dodam ze to rowniez byl moj pierwszy raz, a po 4 latach to wzielismy slub. Kobieta potrzebuje seksu bardziej niz facet! jakie z niektorych dziewczyn zakonnice to szkoda gadac

Gość kamaaaaaas
poniża się próbjąc zrealizować swój chory plan! powinna odejść z podniesioną głową. a nie chciec go wrobić! wez sie racjonalnie zastwnów.

Gość kareen
poprostu balam sie i dlatego wczesniej z nim tego nie robiłam;(

Gość kamaaaaaas
niektórzy chyba mają problem z czytaniem ze zrozumieniem.

Gość czesccccccccc
juz i tak zostala zle potraktowana, to raczej jej nie obchodzi ze ktos se pomysli tak znow.. chce sobie ulzyc po prostu.

Gość rozumiem ciebie:((((
Ja miałam podobnie, tyle, ze ja byłam z nim 3.5 r i tez sie z nim nie kochałam. zawsze sadził, ze kocha więc nie chce nalegać... az z dnia na dzien stwierdził, ze jestem szmatą , znalazł sobie inna i na moich oczach się z nią obmacywał... Widzieli to znajomi ! Upokorzył mnie :O najgorsze, ze moi "znajomi" byli po jego str. ( tzn mowili jaki to idiota itd, ale ze mną zerwali kontakt, a z nim nie.. ) Co przezyłam to szkoda gadać... :O ale podnieś głowe i idz dalej... jesli zaczniesz sie mscic to on zobaczy ze ci zalezy, ze ci ciężko. Nic juz nie pisz, nie mow. zacznij zyc swoim zyciem, to go bardziej zaboli !!!

Gość czesccccccccc
to trzeba dobrze sie wyrazac

Gość kareen
dokładnie:(

Gość kamaaaaaas
no to teraz zatop się w rozpaczy , że to zrobiłaś i daj mu świety spokój. dałaś to wziął, prosta logika. a teraz masz pretensje. trzeba było myśleć wcześniej. choć szczerze Ci nie wierzę. ale nie zainteresowała Cię możliwość kupienia w aptece hormonów?

Gość czesccccccccc
a to zle ze chciala sie kochac? przeciez to normalne mi se zdaje, kazdy lubi seks.. miala czekac kolejne 4 lata ?

Gość kareen
proszę nie dołujcie mnie już ja nie kłamie;(

Gość kamaaaaaas
przeczytaj dokładnie jej pierwszy post. nie twierdze, że źle, ale skoro się zdecydowała to teraz niech nie żywi do niego urazy i nie knuje misternego planu zemsty za cos czemy sama jest sobie winna! nie zgwałcił jej, nic na siłę nie było. jeżeli opisana przez nią historia jest prawdziwa, to mogła się z tym liczyć. nie mówię- z niego dobry d*upek jest, ale to nie znaczy, że ma robić takie rzeczy!!! powinna odejść z godnością!

Gość zupełnie nie rozumiem
Jak dla mnie to jest prowokacja! To bardzo dziwne, że cię zostawił po 4 i pól roku, zaraz po pierwszym razie i ten beznadziejny powód, że nie jesteś dobra w te ....klocki. A która dziewczyna jest dobra robiąc to pierwszy raz? Chyba żadna, bo tej sztuki się trzeba nauczyć, a na to trzeba czasu. Jeden raz, to za mało, aby wiele o tym wiedzieć. Zresztą skąd miałby skalę porównawczą, skoro byliście ze sobą prawie 5 lat? Czyżby zdradzał cię wcześniej, skoro tak, to po co z nim byłaś?

Gość czesccccccccc
moze i masz racje, ale ne moze sie dzewczyna pozbierac i chce sie wyzyc, nie ma sie mysle komu wygadac, moze sie wstydzi powiedziec bliskm, albo go widuje gdzes ciagle i jej ciezko,

Gość kamaaaaaas
no ale to niech nie wymysla takich historii...

Gość kareen
ale ja nic nie wymyslam;(

Gość kamaaaaaas
seks odbył się za przyzwoleniem? także całuj go teraz w d*pe , a jak odpierniczysz taki numer to sie nie zdziw jak zrobi coś jeszcze gorszego/

Gość kamaaaaaas
seks odbył się za przyzwoleniem? także całuj go teraz w d*pe , a jak odpierniczysz taki numer to sie nie zdziw jak zrobi coś jeszcze gorszego/