Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glon coco

NIE CHCE DZIECI!

Polecane posty

Gość glon coco

wszyscy chą mieć dzieci jakby to były jakieś chomiki mieszkam w małym miasteczku gdzie dziewczyny gadają że już by chciały mieć dziecko (18lat) i że po 27 to już jest obrzydliwe jak matka ma dziecko CZY TO JEST NORMALNE? w warszawie to by nie przeszło wszyscy się rozwijają robią kariery bawią się mają czas na związki a POTEM dziecko

Gość glon coco
w ogóle to nie lubie Polski wszyscy by tylko te DZIECI ROBILI najlepiej wszystkie jakie sie przydarzą w roku sie będę musiała wyprowadzić do Holandii z moimi poglądami jestem szurnięta?

Gość glon coco
ale z czym że moje koleżanki chcą mieć dzieci? rozumiem że znasz je lepiej niż ja

Gość glon coco
dla pełnej jasności wszystkie które tak strasznie chcą mieć "bebusia" (booooże, fu!) to dziewice :-) nie wiem czy matki im mówiły ale przez pączkowanie to nie działa ciemnogród

Gość co wy pieprzycie ,
kto kogo w Polsce zmusza do rodzenia? ludzoiom to wisi. Chyba,ze macie specyficznych znajomych, no ale to juz trzeba bylo sobie znalezc innych.\ Nie chcesz, nie miej, ale nie wciskaj kitu ,ze ci ktokolwiek każe.

Gość glon coco
kto mówi o wciskaniu chcesz to zbaczyć, jedź na wieś mówię tylko o tym że IRYTUJE MNIE ze dziewczyny z małych miasteczek nie mają PERSPEKTYW 3 lata studiów żeby złapać jakiegoś frajera ożenić się z nim i zrobić sobie 5 małych różowych świństw a potem narzekać "ojooj jesteśmy z Xxxx tacy biedni mamy 5 dzieci" a nie taniej byłoby kupić prezerwatywy?!

Gość co wy pieprzycie
nadal nie rozumiem - jak jakas dziewczyna widzi swoja przyszlosc z 5giem dzieci , to chyba jej wybor i ew jej kłopot. Moze do tego najlepiej sie nadaje - zabronisz? Przeciez ty tak żyć nie musisz.