Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niekompatybilna

Polecacie globulke+prezerwatywe ?!

Polecane posty

Gość Niekompatybilna

Witam serdecznie. ; - ) Chciałam sie was zapytać drogie panie, czy GLOBULKI ANTYKONCEPCYJNE(Patentex) +PREZERWATYWA(Durex Ekstra Save) są dobrym środkiem do stosowania stałego by uchronić się przed niechcianą ciążą ? Moje pytania kierowane do was: 1. Co myślicie o tym połączeniu ? 2. Jaka jest skuteczność tych środków ? (%) 3. Przybliżona cena globulek ? ( podobno ok. 16zł) 4. Czy mają zły wpływ na organizm ? Gdy znacie jakieś tematy wiążące się z moimi pytaniami proszę o podanie ich. Z góry dziękuję.

1. takie połączenie to dobra antykoncepcja, duża pewność, jak pęknie gumka to działa jeszcze globulka wiec też mniejszy stres ewentualnie 2. jak nie pęknie gumka to skuteczność jest praktycznie 100%, niby sie mówi że nie ma 100% antykoncepcji bo nie ma, wiadomo, że wszystko może zawieźć, ale jak mówie - jak guma sie nie pęknie ani nie zsunie to w ciążę nie zajdziesz 3. nie wiem 4. nie, ale się bardzo pienią i dziewczyny skarżą się, że jest przez to tak ślisko że nie odczuwają one przyjemności (lub zmniejszoną) bo jest tarcie "jak po mydle"