Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olinuletek

I co ja mam teraz z nim zrobić ?????!!!!!!!

Polecane posty

Gość olinuletek

Jesteśmy ze sobą jakieś 2 miesiące i choć myślałam że mam normalnego,inteligentnego,czułego i romantycznego faceta to po wczorajszej imprezie nie wiem co o nim myśleć! Już pisze o co chodzi...poszliśmy wczoraj do klubu potańczyć i wypić drinka i nagle podchodzi do nas dziewczyna która wiita się z moim chłopakiem jak by go bardzo dobrze znała odrazu nawiązuje z nim rozmowe "co u ciebie słychać" i takie tam duperele...on stoi zakłopotany aż, w końcu się przełamał i nas sobie przedstawił powiedział "To jest Patrycja moja była dziewczyna" i (odwrotnie)... Potem dziewczyna sobie poszła do znajomych a, my poszliśmy na drinka...i zaczeliśmy się bawić po jakiejś godzienie patrze a, ta jego eks idzie ledwo się do wyjścia zatacza jak menelica i krzyczy na cały klub że ona się tu przyszła pobawić i napewno nie wróci teraz do domu przy tym kleła jak szewc... dwóch kolesi ją prowadziło pod pachy ledwo się zataczała i jeszcze się z nimi miziała i wygadywała jakieś prostackie sprośne teksty co to ona im nie zrobi jak ją zaprowadzą do domu ! Cały klub się na nią patrzył jak robiła to swoje żałosne przedstawienie....:o Jak wracaliśmy do domu to widziałam że mu było głupio że taka idiotka była jego dziewczyną a, jak mi powiedział że był z nią prawie rok czasu to mnie zatkało ! Jestem zupełnym przeciwieństwem tej dziewuchy ! :O I teraz ja się pytam jak mój facet mógł byc z takim ścierwem ?! Jak ona jest taką szmatą to jestem pewna że mojego faceta też zdradzała jak byli ze sobą a, jak go zaraziła jakimś syfem...co ja teraz mam nas na badania zapisać ? :O

Gość sdpsadpallk
Masz racje idź do lekarza ale Psychiatry żeby Ciebie zbadał :o

Gość kama 22
Porozmawiaj z facetem i dowiedz się co go przy niej trzymało, to Ci dużo o nim powie. Pozwól mu się wygadać bo może się okazać że on jest całkiem inny niż myślałaś.