Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliaxs

CZY ISTNIEJE OPCJA ZBYT GRUBEJ BŁONY DZIEWICZEJ ??

Polecane posty

Gość Juliaxs

Witam mam dość nietypowy (?) prcoblem,z góry darujcie sobie zbędne komentarze mające prześmiewczy charakter. Mianowicie mój chłopak (nie-prawiczek) i ja próbowaliśmy współżyć 2x,nic nie wyszło. Wiem ze jestem wtedy spięta i nagle robię sie sucha ( panicznie boję się bólu) on wtedy twierdzi ze przez to 'zamykam mu dostęp' i nie ma szansy wejsc. Dzis oznajmił mi ze sprobujemy nastepnym razem kolejnej pozycji,a jesli nie wyjdzie to będę musiala udac sie do lekarza by sztucznie przebił mi błonę. POwiedzcie - czy jestem tym nielicznym odsetkiem z grubą błoną,czy moze rzeczywiscie jest opcja ze przez stres uniemozliwiam chlopakowi wejscie??

Gość jest coś takiego
jak pochwica. google i do roboty :)

Gość Juliaxs
nie mysle ze mam pochwice..

Słyszałam, że zdarzają się takie przypadki, ale nie jestem pewna :)

Z powodu przerośnętej błony nie robiłabyś się "nagle sucha". Z powodu pochwicy - tak. Skoro "panicznie boisz się bólu" to rzeczywiście spinaniem się możesz uniemożliwiać partnerowi wejście :) Lubrykant zewnętrznie, pół butelki wina wewnętrznie, długa gra wstępna i ... enjoy yourself! :) p.s. A "rozdziewiczanie" zwykle, wbrew pozorom, wcale tak nie boli ; )

Gość Juliaxs
:( w zyciu bym o tym nie pomyslała,dzieki,wczesniej o pochwicy nie slyszałam mam wewnętrzny lęk przed bólem (dentysta,aplikowanie kropli do oczu) lecz nie mam kompleksów jesli o tego typu rzeczy chodzi,jest zadowolona ze swojego wyglądu i tym bardziej ciala. Nie rozumiem tego bo nawet po alkoholu wczoraj dopoki w grę wchodzily igraszki bylam podniecona i wilgotna,gdy tylko mój chlopak zaczal wkladac momentalnie zrobilam sie sucha i obojetna,zimna. Kocham go i jestem w pelni zdecydowana na nasze wspolzycie,martwi mnie ten problem :(

Gość Juliaxs
jesli chodzi o lubrykanty to byłam odpowiednio nawilzona,szczesciem w nieszczesciu moj chlopak jest bardzo wyrozumialy i sam szuka rozwiazania,duzo czyta,sugeruje coraz to nowsze pozycje które maja mi ulatwic start,mysli o nawilzeniu,gra wstepna tez jest.. martwi mnie to ze nie moge sie przemóc,a z reguły jestem osobą bardzo śmiałą i otwartą,bez kompleksów,poprostu juz mi przed nim głupio :/

Gość Juliaxs
tak,i odczuwam wtedy przyjemnośc,jestem mokra,z tym że błony nie przebił

Gość Juliaxs
może to i głupi pomysł,ale czy mogłabym sama przebić swoją błonę ?

Tzn nie jest w stanie włożyć ci nawet dwóch palców? Używasz tamponów?

Gość Juliaxs
2palce były ,3ech z tego co pamietam nie próbowal nawet wkladac.. nie,tamponów nie uzywam

No więc, moim zdaniem, połowę drogi masz już za sobą - jeżeli jest ci w stanie włożyć dwa palce, to już dobrze : ) poproś go, żeby cie rozgrzał pieszczotami, najpierw dwoma palcami, a potem, nie mówiąc ci, kiedy będziesz maksymalnie podniecona niech spróbuje włożyć trzy. Jeżeli mu się to uda, to prawdopodobnie błonę masz (lub będziesz miała) już w strzępach, a problem ze stosunkiem to tylko spinanie mięśni wywołane stresem. Dwa palce mają tylko o 1 -2 cm mniej w obwodzie niż członek , a błona jest tak elastyczna, ze da sobie z tym radę ;)

Gość Juliaxs
Wiesz,czytam teraz posty na kafe o pochwicy,widze ze to nie bajka,to powazny problem kobiet.. Jestem jeszcze młoda ale zaczynam odczuwac to co one- ze moj facet nie czuje sie przy mnie mezczyzną :/ dla mnie to jedyny ratunek-niech wejdzie we mnie gdy ja będę podniecona,nic wczesniej mi o tym nie mowiac,żebym nie zrobila sie obojętna,zimna i spięta.

Pochwica to jest problem - ale narastającym w czasie - wiec im szybciej się go pozbędziesz , tym łatwiej :) a z tym zaskoczeniem to może nie jest taki głupi pomysł :)