Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niekompatybilna

Polecacie globulki+prezerwatywę?

Polecane posty

Gość Niekompatybilna

Witam serdecznie. ; - ) Chciałam sie was zapytać drogie panie, czy GLOBULKI ANTYKONCEPCYJNE(Patentex) +PREZERWATYWA(Durex Ekstra Save) są dobrym środkiem do stosowania stałego by uchronić się przed niechcianą ciążą ? Moje pytania kierowane do was: 1. Co myślicie o tym połączeniu ? 2. Jaka jest skuteczność tych środków ? (%) 3. Przybliżona cena globulek ? ( podobno ok. 16zł) 4. Czy mają zły wpływ na organizm ? Gdy znacie jakieś tematy wiążące się z moimi pytaniami proszę o podanie ich. Z góry dziękuję.

A nie myślałaś po prostu o tabletkach? Wtedy będziesz zabezpieczona niemalże w 100% a i stosunek przyjemniejszy. Globulki owszem kosztują około 16zł, ale nigdy więcej! Są okropne... Podczas stosunku się z Ciebie leje, już nie wspominając o tym, że jak ją włożysz to musisz odczekać 10 minut, więc to bez sensu...:/

Gość fc nsdufh
Ja takie połaczenie stosowałam ok.11 lat:) Nie mogłam brac tabletek i w ciążę nie zaszłam. Fakt- 10 minut wstecz trzeba włożyc tę globulke, ale np. wychodzisz spod prysznica/z wanny i ją wkładasz. Nie musi to byc sztywno 10min. przed. To tyle ode mnie;D

ja bralam tabsy i nikomu ich juz nie polece. Jednak jakis wplyw na nas maja,jak nie tusza,to humorki,skora itd...bralam tabletki 2 razy po 3 lata (ot,wtedy bylam w zwiazkach),libido powoli spadalo.Po odstawieniu stwierdzam,ze sex jest 10 razy przyjemniejszy,no i nie truje sie zadnymi hormonami.My stawiamy na prezerwatywe,ale jestesmy juz malzenstwem,dla nastolatkow uwazam prezerwatywe za ryzykowna.

Gość izia87
kolezanka stosowała ta metode i nie była z niej zadowolona te globulki sie rozpuszczaja bylo za slisko a puzniej brudziły bielizne.