Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MauraFrog93

brak orgazmu:( też to macie ? co jest nie tak ? :((

Polecane posty

Gość MauraFrog93

Witam ! Mam 18 lat. Opowiem na czym polega mój problem : Mój problem trwa już znacznie długo nie pamiętam nawet kiedy miałam orgazm. Kiedyś przeżywałam orgazm normalnie, po pewnym czasie (seks wciąż był z tym samym facetem) przestałam osiągać szczyt na ok3mies, później ta przyjemność wróciła, lecz na krótko. Później zanikła i nie powraca do dziś. Mam 4. partnera (3. z którym się kocham) i dogadujemy się wspaniale, więc problem nie tkwi w problemach w związku. Seks mi się bardzo podoba, czasem nie mogę z podniecenia wytrzymać i np gryze Go lub drapie ale orgazmu wciąż brak. Tak długo go nie osiągałam że zaczęło mi być to obojętne bo i tak czerpie radość z seksu, ale teraz zaczynam się przejmować, bo jest to dołujące dla mojego chłopaka. Tłumacze Mu że problem nie tkwi w Nim czy Jego umiejętnościach lecz On i tak sądzi że jest "za słaby", ją uważam że jest fantastyczny. Dodam także, że sama potrafie się zadowolić, ale tylko i wyłącznie stymulując ręką po wierzchu :( Co z tym zrobic ? ;( Czy to choroba ? Anorgazmia ? Jakie są przyczyny ? Też macie takie problemy ? Pomóżcie proszę ! ;(

Gość trojkacik2
Zadna choroba nakrecasz sie za bardzo po prostu wez wyzluzuj albo zmieniajcie pozycje czesciej. a przedewszystkim nie napinaj siena to ze musisz meic orgazm bo tak go nei osiagniesz

Gość MauraFrog93
zmieniamy ciągle nic nie pomaga, nawet ulubiona pozycja ;/ przez ok godzine pieścił mnie bez przerwy i nic.. nie chodzi o to że się upieram że musze go miec ale nie chce żeby myślał, że jest za słaby (udawac orgazmu nie mam zamiaru) ani o to że wkręcam sb chorobe, ale to nie jest normalne, że miałam orgazm, potem znikł, wrócił i znikł (już na ok 1,5 roku czy jakoś tak, już sama nie wiem) ;/

Przemęczenie, niedosypianie, stres... wszystko może przeszkadzać :) Ale stres i skupianie się na tym, ze nie ma - chyba najbardziej - przestań się przejmować orgazmami, zacznij cieszyć seksem w ogóle :)

Gość tatatattatanianianianianyy8374
psychiatra ci pomoze. serio,. welbutrim, coaxil, spamilan i nie wiem co jeszcze ale sa takie leki ktore poprawiaja sex u kobiety

Gość MauraFrog93
do nei_nei : ja się ciesze sexem , bo jest mi naprawde zayebi****, ale mimo wszystko jest ciężko patrzeć, jak mój chłopak męczy się tym, że ja nie osiągam orgazmu :/

jacy sa faceci spod znaku byka

Gość MauraFrog93
do tatatattatanianianianianyy8374 : mówisz całkiem poważnie ? Są takie leki ? Na recepte pewnie ?

Gość MauraFrog93
do tatatattatanianianianianyy8374 : nie wiem ;p

tak tylko to skutek uboczny : ) oczywiscie a lekarzowi musisz wkrecic ze masz dola bo na brak orgamzu przeciez ci nei da :) no i nie wiadomo czy na ciebie zadziala tak jak na wiekszosc. bo mozg to delikatna sprawa.

Gość MauraFrog93
do tatatattatanianianianianyy8374 : oo masakra u nas sa tacy lekarze, że nie chcą przepisywac leków takich jak się chce :s to są jakieś antydepresanty czy co ?

bo nie bylas chyba u psychiatry :) tam mowisz co chcesz i dostajesz, zwlaszcza jak lekarz cie zna jakis czas a jak udziesz do prywatnego to tym bardziej antydepresanty to sa, a welbutrim tez na rzucenie palenia :D

Gość MauraFrog93
no nie byłam nigdy ;pp lekarzy psychiatrów nie znam ;pp jaki lek najlepszy ? ;> nie pale :)