Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhurea

żal mi facetów. są tacy prosci i beznadziejni.

Polecane posty

Gość ehhurea

kiedyś mnie to bolało, bo mimo staran nie potrafiłam być lesbijką. teraz jest mi ich po prostu żal. mieć tak zniewolony umysł przez seks.. to naprawde bardzo smutne patrzeć na swiat przez pryzmat kutasa. :( ciesze sie, że jestem kobietą!

Gość ehhurea
up

Gość dokładnie....
najpierw zrobią wszystko,zeby babe przeleciec,a potem ja od kurwy wyzwa... co za kiepy

Gość gość
kinky reggaechyba masz błąd w stopce, nie ''beach'' tylko bitch chyba powinno być, tylko upominam jakby co :classic_cool: 🖐️

ehhurea kiedyś mnie to bolało, bo mimo staran nie potrafiłam być lesbijką. teraz jest mi ich po prostu żal. mieć tak zniewolony umysł przez seks.. to naprawde bardzo smutne patrzeć na swiat przez pryzmat kutasa. ciesze sie, że jestem kobietą! Jasne, bo to faceci się puszczają i dają dupy na lewo i prawo. Kobiety to największe dziwki. Nie mają mózgu i od czasu do czasu myśla - cipą :O

a ja właśnie specjalnie beach napisałem :P bo fonetycznie brzmi prawie jak bitch :D tak dla picu i jajów :classic_cool:

Jasne, bo to faceci się puszczają i dają d**y na lewo i prawo. Kobiety to największe dzi**i. Nie mają mózgu i od czasu do czasu myśla - cipą """ Amen Bracie, więcej słów nie trzeba 🖐️

Gość nastukany
pogrążacie się głupie cipy z każdym postem :D

Gość ehhurea
co ty za brednie bimbałek opowiadasz. jak duzo znasz kobiet co w wieku 40 lat dostaja szajby i uganiaja sie za małolatami? ja zadnej a faceci? kazdy jeden niezaleznie od wieku obslini sie jak pies na widok jakiejs mlodej i seksownej dziuni, 50% poleci z nadzieja umoczenia kutasa. drugie 50% nie poleci ze strachu, ale beda o niej przy najblizszej okazji fantazjowac waląc sobie konia, albo posuwając zone :o

A jak same siebie oszukują, że pod pretekstem związku szukają chuja do dupy. "Bo ja to nie pustak z dysko co idzie z pierwszym lepszym, ja to po tygodniu chodzenia dopiero" :D tępe strzały :O

Gość alexandra stan
ehhurea - dobre !!

Gość najlepsze są te co je
zahipnotyzowali uwodziciele z pua czy jakos tam.Ona daja bo je zaczarował koles na parę tekstów wyuczonych.To jest miszczostwo xd

ehhurea co ty za brednie bimbałek opowiadasz. jak duzo znasz kobiet co w wieku 40 lat dostaja szajby i uganiaja sie za małolatami? ja zadnej NIestety tak jest tylko w twojej główce. Znam conajmniej 20 kobiet w wieku od 30 w zwyż, które maja mężów i sie puszczają. Dodam, że nie miałbym większych problemów z zaciągnięciem co 5 40 letniej mężatki do łóżka. To 20% kobiet w tym wieku co wymieniasz. I tak zanizyłem, bo myślę, że nawet co trzecia by uległa.

ehhurea co ty za brednie bimbałek opowiadasz. jak duzo znasz kobiet co w wieku 40 lat dostaja szajby i uganiaja sie za małolatami? ja zadnej a faceci? kazdy jeden niezaleznie od wieku obslini sie jak pies na widok jakiejs mlodej A co ma się ślinić na widok staruchy? Kobieta po 40-ce jest już jak przejrzały pomidor. Tylko skórę ma w gorszym stanie od pomidora.

popęd seksualny to nic złego, faceta zawsze bez względu na wiek będzie pociągać młode ciało :) kobiety, te starsze też lubią sobie popatrzeć na młodych mężczyzn, lecz nieliczne potrafią wyjść poza normy i dać sie ponieść swoim fantazją :classic_cool: "za stara jestem na takie coś" "kobiecie w moim wieku to nie przystoi" "z takim gówniarzem... nie, ale ciałko ma świetne" wasza strata drogie panie, jak sie boicie przyznać przed samą sobą. Tylko nie szykanujcie nas facetów, to ewolucja, natura tak sprawiła.

kinky reggae popęd seksualny to nic złego, faceta zawsze bez względu na wiek będzie pociągać młode ciało kobiety, te starsze też lubią sobie popatrzeć na młodych mężczyzn, lecz nieliczne potrafią wyjść poza normy i dać sie ponieść swoim fantazją "za stara jestem na takie coś" "kobiecie w moim wieku to nie przystoi" "z takim gówniarzem... nie, ale ciałko ma świetne" wasza strata drogie panie, jak sie boicie przyznać przed samą sobą. Tylko nie szykanujcie nas facetów, to ewolucja, natura tak sprawiła. One się boją, dopiero po 40-ce kobiety ida na całość. Są znudzone i rozczarowane mężami, nie mają skrupułów i sa strasznie napalone. 40 latki są rozbudzone seksualnie i nie mają żadnych oporów. Już mi się nie chce, bo zabrałbym was na jakiś czat np, na Wirtalnej Polsce i poderwała jakąś na seks w ciągu pół godziny gadania z nią. Albo i krócej, gdyby miała sprecyzowane zamiary.

To już zależy z jakiego "kręgu" pochodzi dana 40-stka :P chociaż racja, co taka stara ma do stracenia :D

Gość Żożoba
no ale to tylko pokazuje, jakimi głupimi cipami są młode dziewczyny i ile ich jest, które dają 40-latkom. dlatego 40-latki nie uganiają się za młodymi, bo zazwyczaj młodzi mają w głowie młode, a nie stare

"Jasne, bo to faceci się puszczają i dają d**y na lewo i prawo. Kobiety to największe dzi**i. Nie mają mózgu i od czasu do czasu myśla - cipą """ Przecież takie najbardziej lubicie bando hipokrytów, żeby podupczyć i iść dalej...

Gość ehhurea
"kobiety, te starsze też lubią sobie popatrzeć na młodych mężczyzn, lecz nieliczne potrafią wyjść poza normy i dać sie ponieść swoim fantazją" a jak kobiety po 40 maja sie dac poniesc fantazji skoro mezczyzni maja o nich takie zdanie: "A co ma się ślinić na widok staruchy? Kobieta po 40-ce jest już jak przejrzały pomidor. Tylko skórę ma w gorszym stanie od pomidora." i wlasnie dlatego jestescie zalosni :o

Gość ehhurea
a co do rzekomo puszczalskich kobiet. I BARDZO DOBRZE. wreszcie kobiety przejrzały na oczy, ze po prostu nie warto sie poswiecac dla jednego faceta, ktory potem bedzie mial o niej zdanie takie, ze jest stara 40stka i jest jak zgnily pomidor. chcialabym byc lesbijką, ale nie potrafie. dlatego planuje znalesc jelenia, albo najlepiej kilku i walic ich w rogi ile wlezie, a co ja sie bede oszczedzac i czekac az mi jakis serce zlamie i pojdzie pierwszy mnie zrobic w chuja?

ehhurea "kobiety, te starsze też lubią sobie popatrzeć na młodych mężczyzn, lecz nieliczne potrafią wyjść poza normy i dać sie ponieść swoim fantazją" a jak kobiety po 40 maja sie dac poniesc fantazji skoro mezczyzni maja o nich takie zdanie: "A co ma się ślinić na widok staruchy? Kobieta po 40-ce jest już jak przejrzały pomidor. Tylko skórę ma w gorszym stanie od pomidora." i wlasnie dlatego jestescie zalosni Tylko, że to my idotko jesteśmy szczęśliwi w życiu, a wy macie wiecznie problemy, Żałsne są te osoby, które wiecznie są niezadowolone i nie osiągają tego co chcą. żałosne sa osoby z masa problemów, w tym połowa fikcyjnych. Nazywanie zwycięzców żałosnymi jest groteskowe :D

Gość ehhurea
no bo macie prymitywne potrzeby. wystarcza swieze cycki co tydzien, micha zarcia, zgrzewka piwa i nic temu waszemu prymitywnemu jestestwu wiecej nie trzeba. nazywaj to jak chcesz, ale dla mnie to zalosne i plytkie "szczescie".

Gość ehhurea
"Tylko, że to my idotko jesteśmy(...)" idiotko? juz mnie bedziesz tak personalnie wyzywal? oj oj chyba cos zabolało :D no cóż.. prawda zazwyczaj bywa bolesna :)