Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka Cobaina

wymiotowanie krwią

Polecane posty

Gość fanka Cobaina

dzisiaj rano obudziłam sie o 6, bo bardzo bolał mnie brzuch i było mi nie dobrze :O poszłam do łazienki i zaczełam zwracać wszystko, potem wracałam do pokoju by zasnąć ale znów musiałam szybko iść sie wyrzygać i za którymś razem zaczełam zwracać krwią strumieniem :O dzień wcześniej jadłam krewetki i nic więcej w sumie, bo głodowałam pare dni, a jeszcze wcześniej piłam whisky chyba też na pusty żołądek. czy to od alkoholu ta krew? :O

Gość fanka Cobaina
up

Gość przy bólu
to może być choroba wrzodowa z krwawiącym wrzodem. Czasami z wysiłku może dojść do pęknięcia naczynka krwionośnego, ale nie ma takich objawów jak opisujesz. Radzę skonsultować z lekarzem, bo jeśli moje podejrzenie się potwierdzi, to możesz dostać zapalenia otrzewnej, a wtedy...

Gość Frania mania
Jak głodowałaś kilka dni to sie kochana nie dziw... Może zrób sobie jakieś badania bo to mogą być wrzody w sumie od alkoholu też może być ale ja bym radziła tak profilaktycznie badania:)

Gość fanka Cobaina
a wtedy co?

Prędzej wrzód ci pękł, albo masz perforację błony żołądka. Z czymś takim jedzie się natychmiast do szpitala. Nawet nie wiesz, czy nie masz krwotoku wewnętrznego.

Gość wyuzdanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
profilaktycznie badania? matko... przeciez sie cos dzieje, dziewczyno idz na pogotowie. nie wiem na co ty czekasz i myslisz,ze na kafe sa lekarze? rusz dupsko i idz sie leczyc, bo pewnie, to wrzody albo inne g owno,a to nie zarty.

Gość fanka Cobaina
dzięki, we wtorek zamierzam iść do lekarza

Gość ___anka
spokojnie, to może być pęknięty wrzód żołądka lekarz Cię zbada i coś przepisze, nie ma się czym martwić a następnym razem nie pij na pusty żołądek i generalnie zadbaj trochę o swoje zdrowie, bo zaczyna się je doceniać kiedy jest za późno ;-)

a czemu nie dzis na pogotowie? a czemu nie jutro do swojego lekarza? to twoje zdrowie, ale takie rzeczy to nie objaw bekania czy czegos mniej błahego. wez sie za swoje zdrowie dziewczyno

Gość przy bólu
jeżeli wystąpi stan podgorączkowy lub gorączka, to już będzie dość późno. Obserwuj się, mierz temperaturę, a jak ból nie będzie przechodził, to naprawdę nie ma na co czekać. Zapalenie otrzewnej jest bardzo niebezpeczne i często źle rokuje

Gość fanka Cobaina
mam dopiero 18 lat a rodzine taką że mają w dupie to jak jestem chora jeszcze mówią że przesadzam i sobie coś wymyślam :(

jestes pelnoletnia,sama isc do lekarza nie mozesz?

Gość ktoś tu ściemnia
i wiem nawet kto - autorka! Gdybyś miała silne bóle, to nie siedziałabyś przy komputerze, bo byś nie mogła wyrobić i szybko leciałabyś na pogotowie lub do szpitala. Nie rób sobie jaj z ludzi i nie wywołuj wilka z lasu. Wymyśl sobie inny temat tu 100 wpisów raczej nie uzyskasz

Gość fanka Cobaina
ale ja nie ściemniam, i nie pisałam o bólach rano mnie bolało jak wymiotowałam, pózniej mi przeszło i teraz też nie boli

idz ty dziecko do lekarza,bo biedy sobie narobisz