Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Czekoladka_

Hantle dla kobiet

Polecane posty

Zastanawiam się nad zakupem hantli, nie wiem które wybrać (2-kilogramowe czy 1,5-kilogramowe). Mam trochę zwisającej skóry na ramionach i chcę się jej pozbyć; jednak nie zamierzam powiększyć obwodu ramion, doradźcie.

Gość ahaaaaaaahahhh
takie, do których można dokładać obciążenie, bo nie bój się dziecinko, mięśnie od machania takimi drobiazgami to ci na pewno nie urosną a do obciążenia ciało się szybko adaptuje i efektów nie ma..,. a tak nawiasem mówiąc półtora kilo to ma 1.5 litrowa butelka z wodą, znacznie tańsza od hantli

popieram powyzszy post- kup sobie wode, pomachaj a potem wypij:) 2 w jednym:)

Sztangielki są dobre dla mężczyzn, tobie starczy na początek zestaw hantli od 1 do 5 kg. Polecam gumowe, są dużo tańsze niż żeliwne. Zajrzjy na hellhound.pl tam widziałem jeden zestaw całkiem tanio.

Obecnie ćwiczę z butelkami i niewygodne są. Widziałam w jednym sklepie sporotowym hantle gumowe po 25 zł za sztukę 2-kilogramowe. Po ćwiczeniach z butelkami stwierdziłam, że kupię raczej te 2-kilogramowe. Kiedyś w biedronce mieli zestaw hantli, niestety 2-kilogramowych nie było w zestawie.

Gość ja mam hantelki
0,5kg kupione w kerfurze za 5 zl jeden i sa czad:)

Warto sobie kupić gryf do hantla i kilka obciążeń, w ten sposób, mamy uniwersalne dwa hantle, można zmieniać obciążenie zależnie od naszego stopnia zaawansowania. Widziałem taki gryf na sports-men.pl, całkiem tani był.

Gość le jaja
ja sobie kupilam obciazniki na rzepy. 3 kg. tylko ze niestety mam za maly obwod reki i mi sie suwaja. ale jest taki plus, ze moge je spokojnie zalozyc na nogi

Gość dnoooo
dyskretna reklama :O

Gość *liliann
Ja mam 1,5kg. Bardzo fajne. Dodatkowo jak ćwiczę to robię opór z gumowej taśmy, więc efekty są jeszcze lepsze.