Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydkie Tattoo :(

Usuwanie tatuażu metodą REJUVI- kto robił? ile kosztuje?

Polecane posty

Gość gość
Idź z tym do http://keramed.com.pl zajmują się takimi sprawami, najlepszy gabinet medycyny estetycznej w jakim byłam

Gość gość
Musisz iść z tym na konsultację to będą mogli oszacować koszty - na forum trudno doradzić, bo nie wiadomo jaki ten tatuaż jest. Ja usuwałam swój w klinice Krajewski. To co mogę powiedzieć - mają tam dwa lasery, przy usuwaniu tatuaży niezbędna jest seria zabiegów: w PicoSure od 2 do około 4, w RevLite od 4 do 10. Więc widać, że PicoSure jest skuteczniejszy i szybszy. Odstępy między zabiegami niezależnie od metody są 6 do 8 tygodni i związane są z pochłonięciem i utylizacją rozbitych cząsteczek barwnika. Czas trwania zabiegu zależy od rozmiarów usuwanych tatuaży i może wnosić średnio od kilku do kilkunastu minut.

Gość Husqvarna
Zdecydowalam sie usunac tatuaz metoda rejuvi. Ide za tydzien na konsultacje i usuniemy 1 cm tatuazu by zobaczyc efekt. Tatuazu nienawidze od dnia gdy go zrobilam. Baaardxo zaluje. Mam przez niego nawet mysli samobojcze. Zatruwa mi zycie. Zrobie wsyztsko by sie go pozbyc. Podobno laser u mnie nie pomoze bo tatuaz jest za duzy. Nienawidze go. Nikomu go nigdy nie pokazalam. Jiz ponad rok sie mecze. Juz nigdy zadnych tatuazy nie chce. Nigdy!!!

Gość MADA
Dnia 28.10.2018 o 09:35, Gość Husqvarna napisał:

Zdecydowalam sie usunac tatuaz metoda rejuvi. Ide za tydzien na konsultacje i usuniemy 1 cm tatuazu by zobaczyc efekt. Tatuazu nienawidze od dnia gdy go zrobilam. Baaardxo zaluje. Mam przez niego nawet mysli samobojcze. Zatruwa mi zycie. Zrobie wsyztsko by sie go pozbyc. Podobno laser u mnie nie pomoze bo tatuaz jest za duzy. Nienawidze go. Nikomu go nigdy nie pokazalam. Jiz ponad rok sie mecze. Juz nigdy zadnych tatuazy nie chce. Nigdy!!!

Witam. 

Jak skończyła się próba usunięcia tatuażu tą metoda? Czy jest chociaż jedna osoba, która usunęła tatuaż w ten sposób i nie zostały jej blizny?