Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydkie Tattoo :(

Usuwanie tatuażu metodą REJUVI- kto robił? ile kosztuje?

Polecane posty

Witam! Mam okropny tatuaż, który chociaż był wykonywany w profesjonalnym studio to moim zdaniem koleś go spartaczył i tylko mnie szpeci :( A na dodatek jeszcze mi wmawiał, że jest OK a takiej klientki jeszcze nie miał, sama nie wiem czego chcę itp... było to 10 lat temu a tatuażu jedynie się wstydzę od czasu, gdy go zrobiłam.. Chciałabym dowiedzieć się czegoś na temat metody Rejuvi Tatoo Remover... mianowicie ile kosztuje, ile zabiegów trzeba wykonać i jaki fragment skóry można poddać zabiegowi jednorazowo... Z góry dziękuję ;)

odświeżam

Widzę nikt nic nie wie..

Gość anna-magdalena
Witaj jeśli jesteś nadal zainteresowana pisz. Ja dałam sie na to namówić i żałuję do dzis. Dziewczyny rejuvi to beznadzieja. Zaskakująco szybko poradził sobie z moim tatuażem. Już po pierwszym razie zszedłby cały gdyby nie to że Pani która go wykonywala nie zrobiła tego dokładnie. Po wygojeniu się kupowaniu drogich kremów z rejuvi MAM BLIZNE JAK CHOLERA!!!!! Zapewniano mnie ze tak nie będzie a tymczasem wygląda to wręcz obleśnie... jeśli ktoś ma pytania piszcze na maila : anusia-c@o2.pl

Gość venkaa
witam Was ,wybieram sie na zabieg usuniecia tatuazu metoda rejuvi , czy ktos z Was usuwal ta metoda? nie moge znalezc zadnych "prawdziwych " zdjec przed i po i boje sie,ze moga zostac straszne blizny o ,ktorych usuwajacy mowia niewiele , dziekuje z gory za odpowiedz

Gość sabina_m
Też nie polecam tej metody. Została mi okropna blizna, którą muszę usuwać innymi zabiegami medycyny estetycznej. Mój aktualny lekarz, dr Marek Wasiluk, mówił mi, że najlepszym sposobem na niechciane tatuaże jest teraz laser tyou Q-Switch, specjalnie przeznaczony do tego celu. Szkoda, że dowiedziałam się o tym za późno i nic już się nie da zrobić :/

Gość jumbamamba1000
ja miałam usuwany tatuaż na nadgarstku, to był napis składający sie z 5 liter,niestety wygladał jakbym napisała go sobie długopisem , kolor tuszu byl jakis dziwny,na dodatek krzywy , początkowo mi to nie przeszkadzało, pozniej juz bardzo, tatuaż był mały w każdym badz razie, kosztowało mnie to 300 zł, i to była jedna wizyta, było to dwa lata temu, ale niestety lekka blizna pozostała.taka jakby po oparzeniu..ale po tatuażu nie ma śladu:)

Gość usuwam permementny
ja 2 dni temu usuwalam makijaz permanentny brwi metoda rejuvi, wiem ze jets on zrobiony o wiele plycej niz tatuaz, ale dla zaciekawionych napisze jaki bedzie efekt jak odpadnie mi strup, poki co zrobil mi sie strup na brwi czarny pomieszany z zolta wydzielina z rany. brzmi ochydnie, ale nie wyglada to wcale tak żle. podobno strup odpadnie w ciahu 7-20 dni po tym czasie skora ma byc znacznie zaczerwieniona ale tez zobacze jak usunal sie "tatuaz brwi". Mam nadzieje, ze efekt koncwy bedzie dobry i nie bede miala zadnych blizn !!! nie moglam na nternecie znalezc zadnych zdjec przed i po wiec zaryzykowalam...

Gość gość
Szkoda ,ze kolezanka wyzej nie napisala juz czy warto usuwac brwi rejuvi :( Wlasnie mam ten sam problem i sie waham.

Gość gość
gdzie robiliście takie zabiegi ??

Gość gość
czy znacie już jakieś efekty usuwania za pomocą rejuvi makijażu permanentnego brwi?? mam wielki problem z makijażem permanentnym brwi a kamuflaż czyli zamalowywanie jasniejszymi barwnikami nie bardzo się sprawdza. proszę o jakieś informacje jeśli ktoś poddał się takiemu zabiegowi, jak z bliznami??

Gość gość
droga koleżanko, która usuwałaś makijaż permanentny brwi metodą rejuvi, daj znać proszę, jak poszło??

Gość gość
wielkie dzięki za informację ania290784. Odezwij się jak odpadną ci strupy. A dlaczego musiałaś czekać cztery miesiące na drugi zabieg?? I powiedz mi jeszcze proszę jak zachowują się włosy na brwiach w czasie usuwania rejuvi?? wypadają, bledną czy nic się nie dzieje?

Gość ania290784
jeżeli chodzi o częstotliwość między zabiegami nie powinno być częściej jak co 2-3 miesiące , a właściwie bardziej 3 miesiące żeby wszytko się ładnie wygoiło. Ja czekałam 4 ponieważ akurat jechałam na urlop nad morze na dwa tygodnie i wiedziałam że będę się opalać dlatego przesunęłam zabieg po przyjeździe. Natomiast standardowo jak mówię najlepiej odczekać te 3 miesiące między zabiegami. Jeżeli chodzi o włosy nic mi się z nimi nie stało, może troszkę powypadały razem ze strupem, ale ważne jest to że jak już strup odstaje to starać się przyciąć strupka razem z włosami nawet jak by miały zostać bardzo krótkie zawsze będzie im łatwiej odrosnąć niż jak zostaną wyrwane ze strupem tak mi radziła Pani która przeprowadzała mi zabieg. Obcięłam nożyczkami u nasady jak strup już odstawał od skóry i po miesiącu normalnie odrosły. W tej chwili jeszcze mam sporą część strupa na obydwu brwiach i widzę że pigment u nasady został usunięty natomiast na końcówce brwi jeszcze pigmentu troszkę zostało, więc może mnie czeka trzeci raz:( zobaczymy bo Pani która wykonuje mi zabieg powiedziała, że część która pozostanie nawet niewielka to wciągnie to w nowy pigment.

Gość gość
a powiedz mi, czy dostałaś jakieś preparaty do pielęgnacji skóry po zabiegu usuwania makijażu permanentnego? Jak długo czekałaś na odpadnięcie strupka? Sam odpadł? Ja poddałam się tej metodzie w zeszły wtorek. Brwi miałam zrobione asymetrycznie i totalnie niedopasowane do mojego kształtu twarzy, więc zabieg był konieczny. Dostałam do pielęgnacji dwa preparaty, ale mam się nimi smarować, dopiero gdy odpadnie mi strupek. Po zabiegu strasznie to wygląda- taka biała pasta na brwiach, natomiast Pani która wykonywała mi zabieg, powiedziała że mogę BARDZO delikatnie potraktować tę pastę cieniem w kolorze moich włosów, ale jak pasta wyschnie na 100%.Skośnym pędzelkiem trochę nałożyłam cienia na tę pastę, żeby chociaż móc do sklepu wyjść.... ;)

Gość gość dorota
ania290784 - doczytałam, że pisałaś o Katarzynie Liera, że to u niej usuwasz makijaż permanentny brwi. A mam jeszcze takie pytanie i prośbę, czy masz może zdjęcia brwi przed, po i w trakcie usuwania.. Jak masz to proszę podeślij - mój mail dorse@op.pl

Gość gość Dorota
Jak tam dziewczyny wasze doświadczenia po usuwaniu makijażu permanentnego brwi metodą rejuvi?? czy wszystko się udało i poszło zgodnie z planem?? Gościu z dn. 02.08.2013 jak Twoje brwi, proszę o jakąś opinie, jak strup, kiedy odpadł i jak się goi???

Gość gość
dziewczyny laser nd-yag z technologią q-switch śwętny do usuwania makijażu permanentnego czy tatuaży. polecam.

Gość gość
witam. zrobiłam sobie brwi permanentne u pewniej dziewczyny która na końcu okazla się niedoświadczona chociaż ma szkolenie ukończone i próbuje mi wmówić ze wszystko jest dobrze. pojechałam do pani Katarzyny z Świebodzina na konsultacje ogólnie to już ja polecam będę miała po części usuwana brew metoda rejuvi czeka mnie długa droga do osiągnięcia idealnych brwi. Także dziewczyny ostrzegam was przed takimi nieudacznikami. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość KarolkaG5
Hej dziewczyny, ktore skorzystaly z metody rejuvi, chce zapytac jak dlugo odpadaly wam strupki i jak to wygladalo po ich pozbyciu sie? czy skora jest dlugo czerwona? Dwa dni temu mialam zabieg usuwania tzw."ogonkow" czy "jaskolek" z makijazu permanentnego oczu (gorna powieka). Nie usuwalam z samych powiek ale tylko koncowki na zewnetrznych kacikach oczu. Mam strupy i straszna opuchlizne i tak jak poprzedniczki pisaly zolto-biala wydzielina ktora zasycha. Ciekawe jak to wyjdzie. Dziewczyna ktora mi robi zabieg wykonala go juz wzesniej na sobie wiec widzialam efekt na zywo. Napiszcie pare szczegolow o Waszych efektach...

Gość gość
witam... dzisiaj wybieram na usuwanie ta metoda rejuvi.... na pewno napisze jak to wszystko przebiega

Gość Dorota 82
Dziewczyny podeślecie jakieś zdjęcia na maila (chodzi mi o brwi po rejuvi). Ja się cały czas boję, bo cokolwiek zrobię z tymi cholernymi brwiami to jest gorzej niż było....:-( moje brwi to jest cholerna masakra bo nie dość, że makijaż permanentny wykonany na dość dużej bliźnie (ubytek uwłosienia) to jeszcze tak spieprzony że aż strach. I korygowany i kamuflowany i już po prostu nie mam siły..... tragedia.... depresja mnie dopada :-( jak macie jakieś zdjęcia brwi z okresu usuwania i gojenia to proszę podeślijcie.... dajcie znać to podam maila

Gość gość
Jestem gościem z 2.08.13, a więc po zabiegu strupek odpadał mi w 10, 16 i 18 dobie. Przez cały czas starałam się nie dotykać skóry, uważałam by nie miała kontaktu z wodą. Jak strupki poodpadały, był czerwony ślad zamiast makijażu, tzn. tak mi się wybarwiał pigment. We wrześniu zrobiłam sobie makijaż brwi, tym razem świetny kształt :) z którego jestem zadowolona. Wczoraj byłam na kolejnym zabiegu usuwania makijażu tego starego- czerwonego pigmentu, ponieważ kształtem nie pokrywał się z nowym makijażem (był wykonano stanowczo za wysoko, wyglądałam jak surowo, wyzywająco). Po pierwszym zabiegu usuwania makijażu permanentnego byłam w stanie te czerwone ślady zakryć makijażem (korektorem), ale podobnie u mnie to już po pierwszym zabiegu dość mocno się wybarwiło. Zrobiłam sobie drugi zabieg dla świętego spokoju ;) i chyba na tym drugim zabiegu poprzestanę, bo z czasem ten czerwony pigment sam też będzie się rozjaśniał, a jak pisałam wcześniej- u mnie dość mocno się wybarwiło i już po nałożeniu korektora, prawie nie było tego widać. Książkowo podobno trzeba przejść 4 zabiegi, żeby pozbyć się w całości makijażu, mi szkoda na to pieniędzy....i tak jest o wiele lepiej niż było :) Moje brwi wybarwiały się na czerwono-różowo, ponieważ w starym makijażu miałam domieszkę brązowego pigmentu, jak ktoś ma czarny, grafit, etc. może się wybarwiać na niebiesko, zielono, itp.

Gość gość
Witam...jestem swiezo co po tym zabiegu,jesli podacie @ wysle zdjecia

Gość gość
wyślij mi proszę: tatarinka@gmail.com Będę wdzięczna bardzo!

Gość gość
Dzisiaj wysle fotki.

Gość Dorota 82
Do gościa z 10.10.2013 Ja też proszę o zdjęcia, mój mail - dorse@op.pl Będę bardzo wdzięczna....

Gość Dorota 82
Proszę jeszcze raz o zdjęcia - dorse@op.pl Bardzo mi zależy i będę naprawdę bardzo bardzo wdzięczna....

Gość claudia929292
tez poprosze zdjęcia c_namyslik@wp.pl :))

Gość ja41
Mam podobny problem. W styczniu br zafundowałam sobie permanentny tatuaż brwi. No niestety, nie poznaję samą siebie, asymetryczne, za wysoko usytuowane. Przerażenie!!!. Intensywnie myślę o usunięciu tego sztucznego"dzieła" pani profesjonalistki. Poradżcie - jaka metoda jest najbardziej skuteczna bez pozostawionych blizn. Pozdrawiam