Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolerka str

co sądzicie o takim facecie ? mam kolegę 36 lat

Polecane posty

Gość kolerka str

bardzo dba o siebie ale to nie jest jakieś dziwne , trzyma diete , nie je cukru , słodyczy , jest szczupły brunet choć troche baki mu siwieją ale stawia włosy na żel do góry ubiera się jak 20 latek , dżinsy, kurtki z klamrami itp a na portalach społecznościowych 90 % jego znajomych to laski zrobione, jakieś tam byłe miss regionu, kobiety facet ma żonę bardzo dużo kontempluje co o takim uważacie ?

Że zatrzymał się na rozwoju emocjonalnym 20 latka.Z Zawsze jak widzę tak ubranego faceta n ulicy to mnie śmiech bierze. Myśli że jak ubierze podarte spodnie to wszyscy mu 20 lat odejmą;-)

Gość kolerka str
ale podobałby wam sie taki facet ?

Gość kolerka str
dodam że ma fajnego grubego żylastego penisa :)

Gość powinien jechac do pracy
jesli komplementuje ciebie i ma duzo lasek w znajomych poza tym jest zonaty i ubiera sie jak sie ubiera + zachowanie = daj sobie z nim spokoj :-0 ,,wiecznie mlody jebaka ,, :-0

Gość podaj strone z fota to powiemy
j

Gość kolerka str
tzn to jest kolega i na pewno nie w moim typie tylko dziwi mnie takie na siłe żeby być 20 latkiem

Miarka Że zatrzymał się na rozwoju emocjonalnym 20 latka.Z Zawsze jak widzę tak ubranego faceta n ulicy to mnie śmiech bierze. Myśli że jak ubierze podarte spodnie to wszyscy mu 20 lat odejmą A dlaczego uważasz, że ktoś nie może chodzić ubrany jak chce, tylko usiłujesz mu cos narzucać? Jesteś bardzo ograniczona. On nie ubiera się tak, żeby odjąc sobie 20 lat, tylko wychował się na takim luźnym stylu i taki lubi, bo mu wygodnie. MOże tak się ubiera dla 40 latki? Po prostu jesteś głupia i masz wąskie horyzonty myślowe zaściankowa dzieweczko.

Głupią dupę to śmieszy, a facet ma na portalu o wiele atrakcyjniejsze znajome od niej. Tylko ten żel jest wieśniacki.

Gość gergergrrg
i co z tego ze facet dba o siebie. To chyba dobrze o nim swiadczy, kazdy poza tym ubiera sie tak jak chce

Gość kolerka str
zresztą zauważyłam że on ma jakieś odchyły , np daje ogłoszenie w necie że zatrudni dziewczyne do biura a wcale nie ma takiego zamiaru prowadzi całymi dniami rozmowy kwalifikacyjne z dziewczynami, odbiera im te cv a w rzeczywistości ta praca nie istnieje :O nie rozumiem po co on to robi , jara sie tymi rozmowami kwalifikacyjnymi , uważa sie za guru , taki ważny

Gość uprzedzonaalecotam
smieszy mnie taki, u kobiet ta postawa tak samo - smieszy, ale to smiech pomieszany z pogardą ;/

pewnie zaczyna się bac ze za kilka lat 40stka... to ze sie ubiera modnie i dba o siebie luzik... ale to ze ma jakies laleczki na portalach i ze wogole w tym wieku korzysta z takich spolecznosciowek to juz malo fajne :/

Gość karol2402
Zwykły dupek szukajacy jeszcze szczescia pomimo tego,ze ma zone.No wlasnie ciekawe co ona na to i czy ona tez tak ma ,ze ma ok.40 lat i ubiera sie jak 20...o nie wyobrazam sobie,ech

kolerka str zresztą zauważyłam że on ma jakieś odchyły , np daje ogłoszenie w necie że zatrudni dziewczyne do biura a wcale nie ma takiego zamiaru prowadzi całymi dniami rozmowy kwalifikacyjne z dziewczynami, odbiera im te cv a w rzeczywistości ta praca nie istnieje nie rozumiem po co on to robi , jara sie tymi rozmowami kwalifikacyjnymi , uważa sie za guru , taki ważny To już jest chore i podchodzi pod wyłudzenie danych osobowych.

Gość kolerka str
więc o co mu chodzi , chyba nie raczej o cv , lubi gawędzić z dziewczynami