Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaOsobka23

problem z brata dziewczyna

Polecane posty

Gość takaOsobka23

zaczne od tego ze moj brat ma dziewczynę ktora ma 20lat i w glowie ma siano. Bylismy teraz przez kilka dni na domkach nad jeziorem i teraz czuje taka niechec do niej. Chodzi o to ze nic nie ugotowala, nie sprzatala tylko pila i narzekala. W ktoryms momencie wieczorem powiedzialam zartobliwie na brata ze jest slimakiem bo karkowke przypalil ktorej mial pilnowac na grillu. Moja 'bratowa'zaczela krzyczec jak moge tak mowic,ze to jej facet i ze nie podoba jej sie to. To ja mowie ze to moj brat i nazwe go jak chce i ze ona jest dla mne nikim wiec moze sie zamknac. Popsula caly wyjazd i jeszcze chciala do domu wracac obrazona wiec mowie ze nikt jej tu nie trzyma. I brat jest na mnie obrazony.czy na prawde zle zrobilam odzywajac się do niej?mnie to wkurza ze wszyscy nad nia skaczą a ta ku...bez matury żyje sobie beztrosko i jeszcze za nic nie placi,

Gość Jennifer Bonnel
Powiedziałaś jej, że jest dla Ciebie nikim i dziwisz się, że brat się wkurzył? :D

Gość takaOsobka23
Dziwię się,bo ta larwa nic nie robi. Wszyscy po niej sprzątają i dla niej gotują. Ostatnio na kartce wymalowala kwiatki i serce,napisala mojego brata dane osobowe i na dole wielkimi literami 'mój męszczyzna'jak ja zobaczyłam taki błąd to aż nie wierzylam ze taka osoba chce wejsć w moją rodzinę. Dopiero od tego roku do liceum poszla. Ja takiej osoby nie zaakceptuję ale slowem też nie odezwę się.

Gość urocza czarownicaa
ja cie rozumie, tez mam brata ale on na szczęście wybral sobie inteligentna osóbkę ze tak powiem ma taki sam poziom wyksztalcenia jak cala rodzina,do tego jest zabawna i choc czasmi uparta i wygadana to potem wszytko obracamy w zart. wiec wspolczuje laski po gimnazjum ale to twoj brat bedzie z nia zyl nie ty,

Gość stera
No nie zazdroszczę sytuacji ale z drugiej strony nie masz chyba zbyt dużo do powiedzenia, prawda? To jest związek twojego brata nie twój. Nie tobie musi się podobać przyszła bratowa. Niemniej bardzo ci współczuję, to musi być naprawdę przykre mieć kogoś takiego w rodzinie

Gość takaOsobka23
ona nawet jak zrobi kupe to wody nie spuszcza, bo oczekuje że inni to zrobią :(

powiedz to co myslisz i czujesz wprost bratu.. jesli on stanie po jej stronie nic nie zrobisz... taka kolej losu ... moja siostra pomimo moich rozmow z nią i pokazywaniu wprost i czarno na bialym jaki jest jest narzeczony wyszla za niego i kazala mi go polubic bo ona go kocha i juz... eh

Gość takaOsobka23
są razem 2 lata. On niedlugo bedzie magistrem a ona gimnazjum skonczyla. Wczoraj np ta blondynka mowi do ukochanego 'no weź odejdź od stoła '