zielonaniunia 0 Napisano Lipiec 25, 2011 Prosze powiedzcie mi... stostujemy z chlopakiem stosunek przerwywany bez zadnych zapezpieczen ( nigdy we mnie nie kończy) czy przy moich nie reguralnych @ jest mozliwosc zajscia w ciaze?? tylko tak szczerze i powaznie prosze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diva25 Napisano Lipiec 25, 2011 oczywiscie ze jest mozliwosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonaniunia 0 Napisano Lipiec 25, 2011 ale kochamy sie w ten sposób juz od 2 lat iii nic takiego nie mialo miejsca... moze mam problemy z plodnoscia ???! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona-swojego-męża 0 Napisano Lipiec 25, 2011 szanse są ale małe... wiec może do tej pory mieliscie farta :) my z męzem robimy tak od ponad poltora roku i też w ciazy nie jestem ... ale znam kilka kobiet ktore zaszly w ciaze w ten sposob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonaniunia 0 Napisano Lipiec 25, 2011 nie chodzi o to ze chce miec dziecko czy tez nie ale o to ze zastanawiam sie czy wszystko dobrze z moija plodnoscia skoro jeszcze nie zaszlam w ciaze aa jest to bardzo mozliwe przy takim stosunku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona-swojego-męża 0 Napisano Lipiec 25, 2011 a kochacie sie w dni plodne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonaniunia 0 Napisano Lipiec 25, 2011 sadze ze tak.. nigdy tego nie pilnuje... sadze ze skoro czesto sie kochamy to ii trafilo sie nam kocham nie raz w owulacje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona-swojego-męża 0 Napisano Lipiec 25, 2011 zawsze mozesz isc do lekarza i sie przebadac bo wiesz na kafe zadna z nas ci tego nie powie czy jestes zdrowa czy nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonaniunia 0 Napisano Lipiec 25, 2011 zz miesiaczkami mam cos nie tak od grudnia chyba mialam chyba tylko 3 @.. hcg robie co jakis czas bo jak pojde do ginekologa to musi sprawdzic pierw czy jestem w ciazy ii zawsze wychodzi ze nie,,, ostatnio mialam usg iii lekarka powiedziala ze jestem zdrowa ze wszystko w porzadku z macica, szyjka i jajnikami.. głupieje powoli:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona-swojego-męża 0 Napisano Lipiec 25, 2011 zawsze mozesz isc do lekarza i sie przebadac bo wiesz na kafe zadna z nas ci tego nie powie czy jestes zdrowa czy nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach