Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewciaaa20

Żółte pasemka

Polecane posty

Gość ewciaaa20

Witam, w sobote pojechalam do mojej fryzjerki (rodzina) na pasemka. Juz duzo razy robila mi pasemka w domowych warunkach i wychodzily suuuper. Tylko teraz nie wiem dlaczego wyszly żołte ;/ Nie mowilam nic fryzjerce bo troche mi glupio bylo. Wczoraj jak umulam wlosy i zobaczylam ich kolor to sie zalamalam. Co moge teraz zrobic zeby wlosy nie byly zolte?? Nie chce tez ich kolejny raz farbowac bo bede spalone. Pomocy!!

Gość pomocna dłoń :));)
użyj płukanki do włosów (najlepiej takiej co prowadzi do platyny). sama jej używam i włosy są takie jak być powinny. możesz ją kupić w każdym sklepie fryzjerskim . domowy sposób to mix : gencjana z wodą ( źle dobrane proporcje mogę zafarbować ci włosy na niebiesko)

Gość miałam ten sam problem
myj włosy szamponem przeciw łupieżowym najlepiej dla mężczyzn.w ładny słoneczny dzień na wybrane pasma włosow poloż odżywkę do włosów bez splukiwania i zwiąż włosy w kitkę posiedź na słoncu około 15 minut.Moje włosy słonce rozjasnilo prawie na biało z "pomarańczy" nie myj włosów niebieskim szamponem bo tylko pogorszysz sprawe.

Na moje włosy nie zadziałała próbowałam...

przykro mi. ja moja mama koleżanki siostra używamy metody z płukanką od wielu lat i jest to skuteczny sposób na żółte włosy

na żółte włosy które z czasem z żołkną od szamponów itd..ale nie po złym farbowaniu... no i oczywiscie zalezy od stopnia zażółcenia włosów ja mialam wpadajace w pomarańcz :-0

w każdym razie jesli płukanka nie pomoże jest to jedyny skuteczny sposób poza dekoloryzacją u fryzjera. Szamponem p/ łupieżowym trzeba myć dłuższy czas natomiast odzywka +słonce działa natychmiast :)

Gość ewciaaa20
Dziekuje za rady, kupilam "niebieski szmpon" umylam nim raz wlosy i juz widze poprawe, mysle ze jeszzce 2-3 razy i bedzie ok:)

:) jesli dojdziesz do koloru blondu który cię zadowoli później już zostaje użyć tego raz na tydz. zeby pasemka nie żółkły