Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlewozmywak rogowy

Za ile odsprzedać??

Polecane posty

Gość zlewozmywak rogowy

Witam, mam pytanie. Sąsiadka chce ode mnie odkupić zlewozmywak rogowy stalowy. Coś podobnego jak ten z linku: http://www.nokaut.pl/zlewozmywaki/zlewozmywak -teka-cuadro-60-e-cn.html Tylko w tym małym nie ma krateczki tylko jest też normalny odpływ no i firma inna. A tak to prawie taki sam. Zlew jest nowy, nie używany. Kupiony 3 lata temu ale nigdy nie założony, bo kupiliśmy inne meble i nie pasował. Leżał na strychu niestety nie zabezpieczony, ma gdzieniegdzie zaśniedziałe miejsca, ale to wystarczy wyczyścić gąbką z płynem do stali nierdzewnej. Ma jeszcze w środku w tej dużej komorze jakąś rysę od czegoś ostrego na ok 3cm długą. Ale jak się go po prostu przeczyści to wdaje mi, że będzie ok. Zapłaciliśmy za niego wtedy niecałe 400zł. Jak myślicie za ile mogę go odsprzedać? Ile powiedzieć sąsiadce?

Gość zlewozmywak rogowy
Czy 1000 zł to będzie dobrą ceną? Chcę trochę na tym zarobić...

Gość nawet taniej
Myślę że 200/250 to dobra cena.

Gość zlewozmywak rogowy
przez ostatni rok w zlewozmywaku mieszkały trzy koty i pies, trochę ufajdolony jest ale do umycia

Gość zlewozmywak rogowy
Dzieci idźcie poganiać po podwórku, a nie bawić się w podszywy jak starsi rozmawiają!!! Ja myślałam jej powiedzieć 150zł, bo jednak leżał na strychu i nie był ofoliowany:( Ma tą ryskę, ale tak to jest w bdb stanie. Nawet naklejki ma oryginalne. 200-250zł to chyba dużo. Chociaż jak patrzę na te ceny tera to za mniej niż 450zł chyba się takiego nie kupi... Może ktoś jeszcze doradzi:)

Gość zlewozmywak rogowy
Wiem,że pazerna ze mnie sucz ale często nie zdarza się okazja,żeby na kimś zarobić:)

Gość ja pierniczę nie mogę
ja bym połowę ceny zaproponowała. Jak się będzie targować, to zejdziesz po 10 zł do 150.

Gość dfghtbhth
no właśnie, targuj się od tych 200zł :D

Gość zlewozmywak rogowy
tak patrze, że chyba dołożę proszek do mycia sedesu

Gość zlewozmywak rogowy
myślę, że ona nie będzie się chciała targować. Albo kupi albo uzna, że dużo i powie, że nie.... W sumie jakbym była w jej sytuacji (ciągle narzeka, ze nie ma kasy, a właśnie podnieśli dom do góry i go urządzają) i miała sama kupować zlew to bym kupiła zwykły prosty albo nawet jednokomorowy na All za grosze np. taki http://allegro.pl/zlewozmywak-wpuszczany-len-79zl-gatunek-2-i1715192815.html . A ona chyba myśli, że jej powiem 50zł. Bo jak się jej pytałam ile byłaby w stanie za niego dać to niby żartem powiedziała, że najlepiej 20zł...

bez przesady! Sama możesz na allegro sprzedać za 200 zł i kupią! Za darmo to każdy by chciał.

Gość zlewozmywak rogowy
ale kto kupi na Allegro zlewozmywak z kocimi odchodami ?

Gość a jak leżał 4 lata
to ci nie przeszkadzało,stary porysowany i do odnowienia , sprzedaj za 100 zł i po kłopocie

na allegro pójdzie za więcej jak 100zł moim zdaniem ;)

Gość zlewozmywak rogowy
nie jest porysowany tylko ma jedną ryskę na ok 3 cm. Jest do umycia a nie do odnowienia. Co prawda mi nie przeszkadzał na strychu, ale kaska się przyda. Myślę, ze to 150zł będzie w porządku:)

zacznij od 200 i idź targiem. a może się zgodzi za 180 ;)