Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andradir

Czy tylko przypakowani... ?

Polecane posty

Gość Andradir

Czy dziewczyny zwracają wielką uwagę na budowę ciała faceta ? Czy ci którzy koksami nie są też mają jakieś szanse ?

Gość Andradir
Czy facet z kurzą klatą ma szansę przestać być prawiczkiem w wieku 40 lat?

Gość arrrrrek
Przestań się łudzić :) kobieta ma pierwotną potrzebę aby czuć się przy mężczyźnie bezpieczenie. Czyli mężczyzna musi wyglądać jak Conan Barbarzyńca, a nie elegancik w garniturku. To jest rzeczywistość - sprawdzona, udowodniona. Także zasuwaj na siłkę, do tego kreatyna, mutant mass xxl, dieta oparta na wołowinie, do 90 dojdziesz i laski same zaczną na ciebie zwracać uwagę.

Gość arrrrrek
Jak chcesz to troche omy mogę ci opylić,mięśnie wody pociongnom to będziesz wyglondał konkret i żadna ci się nie opsze:)

Gość tuyu
arek widac ze sterydy wyżarły Ci mózg...w dzisiejszym świecie liczy sie przede wszystkim siła psychiczna a nie fizyczna a to ze dziewczyna bedzie sie czuła przy koksie bezpieczna? znasz to powiedzenie gdzie bandytow kupa to i herkules dupa czy jakos tak:P... a co do autora to oczywiscie ze ładnie wyrzeźbiony facet bedzie sie podobał wizualnie ale nie przesadzaj z tym ze nie masz szansy na dziewczyne ja jestem szczupły mam mały brzuszek a mimo to mam bardzo ładna i zgrabną dziewczyne takze głowa do góry...

Gość arrrrrek
tuyu twoja laska ciongneła mi pytonga:)

Gość Pompuj
Andradir pompuj rób pompki idź na siłkę :) Pozdrowienia