Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asekurella

Jak sie bronić??

Polecane posty

Gość Asekurella

Mój chłopak mi nie ufa! Ciągle jak sie kłócimy wraca do jednej imprezy z początku naszego związku na której byłam sama!na której z kolega sie wygłupialismy do niczego nie doszło tylko dotknął mojej nogi ja chciałam zobaczyć jak daleko sie posunię dodam że zajęty i teraz mój chłopak przez to mi nie ufa bo opowiedziałam mu ale myślałam że odbierze to jako żart i teraz to sie ciągnie za mną! Jak sie bronić bo już nie mam pomysłów!

Gość She.e
No jak ci nie ufa to dlaczego jest z toba? zwiazek opiera sie na zaufaniu. Mi tez jest sie trudno pogodzic z przeszloscia kogos kogo kocham i przyznam ze tez czasami to wypominam. ale mam zaufanie..to jest trudne dlatego postaraj sie jakos to zrozumiec. z casem zapomni. powodzenia!:)

Gość u mnie nie byłoby tematu
albo zaufanie albo wypad! juz pożegnałam w taki sposób 2 kolesi

Gość She.e
No to jest dla niektorych proste dla niektorych nie, ja sie cholernie zakochalam i nie potrafilam odejsc.

Gość Asekurella
No jakoś ten związek jest ale nie wiem czy na dłuższą metę miłość wystarczy! Jest ciągłą kontrola,chora zazdrość!

Gość She.e
Rozumiem, skoro az tak źle to moze zastanow sie czy warto dalej marnowac zycie z czlowiekiem ktory ma cie za swja wlasnoc i sprawdza na kazdym kroku, kazdy popelnia bledy i on to powinien zrozumiec, wiem ze to trudne ale bywa. Moze pomysl nad tym czy nie dac sobie z nim spokoju..?

Gość Asekurella
Jesteśmy zareczeni,sala weselną zamówiona!Kocham go i nie wyobrażam sobie bez niego,mówi że po ślubie sie zmieni uspokoi ! On to widzi tak boi sie że mnie straci cały czas mu myśli do głowy nachodzą takie i wraca to zdarzenie!

Gość She.e
Rozumiem go doskonale, ale musisz mu uswiadomisc ze on cie traci gdy tak robi. Moze odejdz od niego na jakis czas..albo powiedz ze to zrobisz, nie wierz w to ze sie zmieni po slubie, to tylko takie gadanie..

Gość Asekurella
Jak sie nie zmieni po ślubie to wtedy odejde! Dla mnie ten papierek nic nie znaczy ..to on ma parcię na ślub teraz boję sie że go stracę a jest dobrym facetem!bez nałogów..a to duży plus troskliwy opiekuńczy ..tylko ta zazdrosc!zarzuca mi że ja chce bez niego po znajomych że chce szaleć bawić sie powiedział mi kiedyś że jak taki tryb życia chce to bez niego!

Gość She.e
słuchaj jestem w takiej samej sytuacji tylko ze znajduje sie tak jakby na miejscu twojego faceta..zdaje sobie sprawe ze to chore dlatego musisz go szybko obudzic. nie czekaj do slubu bo wiem z doswiadczenia ze to bedzie tylko utwierdzenie tego wszystkiego! musisz rozwiazac ten problem przed slubem!