Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbb.

tani pobyt nad morzem

Polecane posty

Gość bbb.

chcialabym wybrac sie z dziecmi nad morze, jeszcze nigdy nie byly bo nas nigdy nie bylo stać. odkładałam pieniadze by tego roku mogly pojechac. Nie uzbierałam ich za duzo, ale mysle ze wystarczyloby gdybyscie podali jakies propozycje tanich wakacji. Nieważne jaka miejscowosc, czy nawet wieś, byle było nad morzem i niedrogo. Proszę o pomoc.

Gość ile masz tych pieniędzy
i czego oczekujesz? Noclegi w kwaterach czy może namiot? Jedzenie we własnym zakresie czy nie? Za mało podajesz danych wyjściowych

Gość bbb.
jak z dziecmi to lepiej nie pod namiot, myslalam ze moze jakis camping zeby tylko drogo nie wyszlo. jedzenie wzielabym z mieszkania, ale tam na pewno nie obedzie się bez kupna czegos jeszcze, prawda? i wolałabym nie mowic ile mam pieniedzy. po prostu chciałabym na weekend pojechac z dziecmi nad morze.

Gość wszędzie nad morzem
jest cholernie drogo. Właściciele kempingów i kwater drenują kieszenie letników do granić możliwości. Oni z reguły żyją z tego co nachapią w sezonie. Cięzko będzie ci znaleźć naprawdę tani pobyt

Gość bbb.
a chociaz nazwy miejscowosci gdzie najtaniej? bo moze sa takie o ktorych w internecie nawet nie pisza. moze ktos jakies namiary ma?

Gość droga dziewczyno
za nocleg musisz liczyć 35 zeta od głowy. Do tego dojazd - pociąg to też dobre 2 stówki w jedną stronę, zależy jak masz daleko i dokąd chcesz jechać - bo z dzieciakami przesiadki co 2 godziny odpadają raczej. Jedzenie możesz zabrać ze sobą, zresztą w tych miejscowościach często i biedronki stoją więc można się tanio zaopatrzyć. Dzieciaki, na pewno będą chciały jakieś waty cukrowe, gofry, lody etc - tego pieruństwa na deptakach mnóstwo, a wiadomo, dzieciak widzi, dzieciak chce. Zresztą co się dziwić jak i dorosłemu ochota przyjdzie. Ogólnie, jeśli liczysz na siebie i 2 dzieci, to tak koło 1000 na gdzies 4 noclegi musisz miec Na mniej się nie opłaca, bo przecież bilety - czy inna forma opłacenia podrózy - będzie tak i tak taka sama. Jeśli chcesz taniej, to spróbuj jechać pod koniec sierpnia, bo teraz ceny są wysokie

Gość wszędzie nad morzem
na pewno trzeba unikać znanych nadmorskich kurortów i letnisk.

Gość bbb.
myslicie ze pod koniec sierpnia taniej bedzie? zapewne nie wszedzie?

Gość bbb.
jeszcze pewnie ciężko ze znalezieniem miejsca bedzie, bo wszystko pozajmowane... a nie mogłam rezerwowac wczesniej, bo nie wiedzialam czy zdołam uzbierac wystarczającą kwote.

Gość droga dziewczyno
czy unikać, bo ja wiem, jeśli się chce być w centrum, mieć dostęp do sklepów właśnie takich tańszych marek, nie jada się obiadów w knajpach - to wtedy dobrze być w większej miejscowości. Bo w mniejszej nocleg 5 zł tańszy a dojechać tam trzeba, zakupy się zrobi 30% droższe... Osobiście byłam w Kołobrzegu kilka lat temu, z tym, że na chwilę przed sezonem. Miałam mieszkanie, gdzie mieściły się 4 miejsca do spania ( 2 wersalki) , kuchnia, pralka, tv 32 calowy z kablowka na chłodne i deszczowe dni ;) całe zaplecze - ładnie czyściutko, prawie pod dworcem, za 100 za dobę od mieszkania. Więc jeśli liczyć 4 osobowa rodzinę, to całkiem korzystnie, tyle, że jak mówię, czerwiec albo przełom sierpnia i września. Moim zdaniem to korzystniej, niż mieć pokoik z czajnikiem bezprzewodowym tylko za 35 zeta od osoby albo 40 - szczególnie przy małych dzieciach.

Gość droga dziewczyno
jeśli masz 1000 dasz radę. Mogę ci dać namiar, choć nie wiem, jaka będzie cena w tym roku... W sezonie pewnie kosmiczna, ale od początku września może być już przystępnie.

mam mieszkanie w Międzyzdrojach , został mi wolny ostatni tydzień sierpnia -od 22 .08 . Chętnie go wynajmę , nawet po mniejszej cenie :) zainteresowana ?:D

Gość bbb.
jeśli możesz to prosiłabym. :)

Gość bbb.
to było do 'droga dziewczyno'

miszkanie blisko morza i blisko centrum , blisko Biedronka i Netto . W pełni wyposażona kuchnia , można gotować obiady . kuchenka mikro , czajnik elek ,tv , net :) zapraszam :)

Gość bbb.
'baltika' mozesz cos wiecej napisac?

Gość droga dziewczyno
http://www.marta.afr2.pl/kontakt.htm (ja miałam kwatere przy ul. Walki Młodych) Spróbuj też u Baltiki popytać , bo nie wiem, jakie ceny przywalą w tym roku w Kołobrzegu, a popytać zadzwonić zawsze można :) Powodzenia

miszkanie przeznaczone dla 5- 6 osób . 3 pokoje , kuchnia łazienka . Do morza ok 150 m , co w przypadku wyjazdu z dizećmi jest istotne , bo jak tu sie wlec przez całe miasto z dziećmi i " oprzyrządowaniem " plażowym ?

Gość boli mnie dupa
przejrzyj tą strone, może znajdziesz coś dla siebie http://www.afr.pl/

Gość bbb.
mieszkanie dla 5-6osob. ja bym byla sama z 2 dzieci. to chyba 'nie na moją rękę'...

a ile chcesz wydać na kwaterę i na jak długo ? wolę zarobić mniej ale zarobić niż ,żeby mieszaknie puste stało .

Gość bbb.
tylko na weekend. nie powiem ile wydać, bo to głupio.

no to sory , ale nie pomogę . Ale nie łam sie , pod koniec sezonu i kwater jest więcej i ceny też mniejsze , nawet w ciemno można jechać :)

Gość junona555
Ja bym na twoim miejscu zajrzała do Primavera Spa w Jastrzębiej Górze. Tam można wynająć domki letniskowe i z tego co wiem miejsce to jest dostosowane do potrzeb dzieci co osobiście uważam za niezwykle ważne przy planowaniu wakacji rodzinnych.