Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnydzienszycia

jak tu dostac prace w Polsce

Polecane posty

Gość kolejnydzienszycia

taka w miare zeby nie musiec wyjeżdżac na zachod? PYTANIE.

Gość agencja specjalna
moge ci dac namiar na faceta ktory zaoferuje ci 500 zł jak possiesz jego bilencje

Gość kolejnydzienszycia
Powiem wam jak ja nie chce wyjeżdżać do tych zer to wy pojecia nie macie. Jak tu zrobic, zeby prace dostac w Polsce. NO JAK? Oto pytanie. Przecenilam was nieco - takie z was mendy w tej Polsce, a ja sie tu uczciwie uczylam i to tyle lat. No ale co w sumie mialam robic. Zostawalo sie powiesic. Polska... jedno dno :(

Gość kolejnydzienszycia
No wypraszam sobie taki propozycje. Sam sobie wsadz do ryja. Masz uczciwy zarobek jak meska kurwa, a mnie spalawiasz taka kase. Nie uwazasz, ze to przesada?

Gość kolejnydzienszycia
jak tu dostac prace uczciwa w polskim kurestwie. Prosze o propozycje. Nie mam zadnej ochoty szlajac sie po zachodnim. Polski burdel mi wystarczy :(

Gość fdsfds
500 zł za godzine to zła ofertA?

Gość kolejnydzienszycia
Polska rzeznia wiecie. A tam nastepna. Kazdy kogos zabil i se mysli. A jakbyscie nie wiedzieli co jest w zyciu najwazniejsze to nie miejcie zadnych zludzen. Kurde... i ta Amy Winehouse sie tak kropnela wiecie. A klamia, same klamstwa co o niej mowia. No ale co jej zostalo z DOBRYCH ludzi? Samobojstwo i tyle. I tak byla chora i sie meczyla i koniec. W sumie tacy moralni, ze nie dali jej sie leczyc. Na takich wychodza. Ze nie miala sie leczyc albo miala sie leczyc. Ale gdzie? Ze ich szpitale najlepsze i tyle. Moze mowia, ze powiedzieli, ze jak sie wyleczy to miala do USA leciec, nie? Same klamstwa. Ale wiecie u mnie opinie maja SUPER TEKSTYLNYCH. Jak np. w ciazy takiemu nienarodzonemu dziecku nie kupisz ubranek - a skad wiesz czy zdrowe bedzie - to ci je kasuja. A ciekawe czy Bachleda kupila ubranka w ciazy dla dziecka. Jak nie to po dziecku. On to dziecko odda do adopcji i bedzie walczyl z nia tym dzieckiem. Tak jak moje zycie i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
zobaczcie jak to sie wszystko zle konczy - to bedzie adopcja do irlandii poprzez brygidki i tyle. I tak sobie moga Bachledy dziecka szukac o ile brygidki go nie zabija i tyle. A Amy Winehouse ma 4 rododowy dzis juz i tyle jej starczy i jak wlasciciel amazon.de na wszystkich was. Co wy sobie nie myslicie? Ona szmata najgorsza z taka kariera, a wy? I tyle. I nie rozumiala co ona to zrobila i tyle z calosci. Chodzilo sie na posiedzenia do dyrekcji. I gdzie ona to sie powiesila - popytajcie sie no ludzi. Na szczescie nie na czubku drzewa i tyle. I to wiedziala, ze statek ma ograny, ale samolot w szkole poszedl na posiedzeniu dyrekcji. Cos takiego i tyle :(

W Polsce sprawa z pracą wygląda tak. Praca za najniższą krajową jest. Znaleźć lepsza to już niestety znajomości TYLKO. W naszym pięknym i kochanym kraju panuje nepotyzm.

Gość kolejnydzienszycia
Ona wiecie dzieci nie mogla miec przez szkole. Zawsze bedzie na brygidki. Przez szkole. W sumie po co jej ta kariera. Pomyslcie sobie. Zeby ja wykonczyc i tyle. Pewnie pieprzyla, ze to co zrobi w zyciu to se dzieci NORMALNIE zrobi a nie tak jak robia je brygidki i po drzewach przez to latac mogla i tyle. A uczyla sie w nienajgorszej szkole wiecie i zawsze - ty tam za ten park do szkoly Darwina i koniec. Ale nie poszla. Bedzie sie uczyc, kiedy niestety i tak dalej... bo sie dowiem ze Iwonka sobie w zyciu radzila lepiej od niej. Ale ile trwa to zycie wiecie. Juz nie przesadzajmy i tyle. 4 rodowody ma i nie po niej. I tyle. Pasowala jej adopcja dziecka - tylko ciekawe kto by jej dal i koniec. :(