Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama paulinki_

doradźcie, którą kuchenkę do zabawy wybrać dla córki?

Polecane posty

Gość mama paulinki_

córka ma 20 m-cy, strasznie interesuje sie kuchennymi przyborami, zabiera mi z kuchni naczynia , więc postanowiłam jej kupić własny zestaw kuchenny. Mam na oku 2 takie zestawy i nie mogę się zdecydować. Doradźcie: kuchnia 1 http://allegro.pl/kuchnia-z-akcesoriami-interkobo-kuchenka-gratis-i1719696184.html kuchnia 2 http://allegro.pl/show_item.php?item=1717148172 generalnie bardziej mi się podoba ten pierwszy, wydaje się porządniejszy, ma więcej talerzyków i wszystkiego , można go złożyć i ogólnie fajniejsza kolorystyka, jedyny minus to to, że nie ma żadnych światełek, efektów dzwiękowych, i nie otwiera sie piekarnik. Drugi mi się mniej podoba, ma mniej akcesoriów, ale za to ma te światełka , dźwięki no i otwiera się piekarnik. Który wybrać?

Gość gfbcvb
drugi:)

Gość szokuje mnie to co naoisałaś
2

Gość mama paulinki_
naprawdę bardziej podoba Wam się druga? ze względu na wygląd czy funkcje?

Gość bbbooii
eh, ale ty masz kobieto problemy :) Oby tylko takie.

Gość mama paulinki_
oj chciałabym mieć tylko takie problemy, naprawdę :D takie "problemy" są dla mnie wręcz odskocznią od tych prawdziwych:p NO WIĘC JESZCZE RAZ PROSZĘ O PORADĘ , który zestaw Waszym zdaniem jest lepszy:)

Gość gloriaaa
Mnie się bardziej podoba pierwszy, wygląda jak firmówka (bo to chyba jest firmówka) a ten drugi jak chińskie badziewie - tandetnie. Kupiłabym pierwszy, chociaż przydałyby się te dźwięki i inne bajery.

Gość mama paulinki_
no i sama już nie wiem...:p jedni doradzają pierwszą, inni drugą...nie ułatwiacie :p

Gość mama paulinki_
podnoszę

Gość mama trzylatka
Wedlug mnie lepsza jest kuchnia pierwsza. Mój synek mial bardzo podobną i świetnie się nią bawil. Niestety musiałam ja oddać po 1 dniu do sklepu a w zamian kupiłam mu inna. Niby z bajerami tefala, dżwiękami itp. I wiesz co? Dużo lepiej bawił się właśnie ta pierwsza zwyklejsza taka jak pokazałas na pierwszym zdjęciu.

Gość mama paulinki_
dziękuję za opinie i proszę o jeszcze!

Gość wasrijokp[l;pkljh
1 mała ma ok 60cm a ta druga 80 ja kupilam corc jeszcze inna%

druga fajniejsza tylko szkoda ze rozowa. ja mam syna ale lubi bawic sie kuchnia :P ma taka wlasnie jak ta druga tylko ze w naturalnych kolorach i wyglada bardziej "doroslo" wiec ja bym poszukala jeszcze innej :)

Gość wasrijokp[l;pkljh
1 mała ma ok 60cm a ta druga 80 ja kupilam corc jeszcze inna taka na 60 cos cm i na zdjeciu wygladala na duza, tez bylo zdjecie dziecka ze niby taka duza sie wydawała a jak rozpakowalam to bylam w szoku ze taka malutka ale mimio to corka chetni sie nia bawi radze wybrac taka weiksza bo te na 60cm to naprawde sa malenkie a te zdjecia dzieci przy kuchence to spejlanie jakos tak zrobione ze niby kuchenka duza przy tym dziecku sie wydaje dodam ze kupilam corce na 2 urodziny wiec duzego dziecka nie mam a uwazam ze kuchenka jest mała mamy dokaldnie taka http://allegro.pl/duza-kuchnia-z-piekarnikiem-i-zle-012-i1725418163.html

Gość mama paulinki_
wybrałam te dwie bo mogę je odebrać osobiście...a to się bardziej opłaca niż dopłacać 30zł za wysyłkę:o ta pierwsza jest wieksza od drugiej bo ma 88cm, druga ma 61cm, zaraz zmierzę dziecko, i zobaczę dokąd będą jej sięgać, córka jest wyrośnięta, wygląda na starszą od trzylatków :p wasrijokp[l;pkljh--->świetna ta kuchenka, ale za droga trochę:(

Gość wasrijokp[l;pkljh
racja otworzylam drugoego linka jako pierwszy i temu tak napisalam oczywiscie nr 1 jest wieksza i ja bym ja radzila kupic czasami warto dopąłcic te 30 zł i miec wieksza bo na dluzej posłuzy wniej sa te rozne siwatelka i dzwieki i piekarnik

Gość mama paulinki_
podnoszę

Gość mama paulinki_
czy ktoś jeszcze doradzi?:)