Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miłośniczka zwierząt

topic dla mychy i innych zniesmaczonych postawą ludzi na cafe

Polecane posty

wobec zwierząt:) .A więc zgodnie z tym co obiecałam założyłam topic o dwóch tematach o mianowicie: 1.ogólnie o zwierzętach -nie tylko o psach 2.o postawie ludzii na cafe -nie tylko chodzi o psy ale ogólnie ps.nie miłe komentarze pomarańczek proszę usuwać i ignorować nie wdawać się z nimi w dyskuję chyba że krytka jest wyjasniona wtedy zwrócić na nią uwagę .proszę nie robić offtopu i czatowac,zbaczac z tematu ,należy przestrzegać regulaminu tego forum.Anty-miłośnikom- wstęp wzbroniony :) niniejszym zapraszam do rozmów zwłaszcza Mychę i lady love

Gość zdziwiona i zaskoczona
ale o co chodzi? jaki to konkretnie temat? zapodaj wątek do dyskusji

Gość nhjhmuik
a jak ktos trzyma indora w domu to co tez domowy:classic_cool:

Gość labradorka
no to jeśli o zwierzętach to ja coś powiem - dziś mojej suńci wet ogolił prawie półgłowy bo ma bakteryjne zakażenie skóry .Smarował jakimiś miksturami , dostała 3 zastrzyki i jeszcze coś co mamay samrować w domu a wzieło sie to stąd , że czymś musiał siezadrapać i tak sie zaczelo . Popryskał jej to ogolenie jakimimś opatrunkiem w spreju , srebrnym i wyglada biedactwo jak terminator po wypadku :)

miłośniczko, skąd ta agresja, zadałam tylko pytanie

Gość xennon
a ja rozerwałem kota motorem

Gość IMO13841
Ale głupi temat. Autorka rzuciła dwa zagadnie nie nie racząc nawet napisać jaka jest jej postawa na temat tych zagadnień. Blondynka pewnie...

Gość labradorka
a kocica to już nie wiem czy jest w ciązy czy tak siespasła :D

Gość xennon
cd. a potem go zjadłem, twardy był i łykowaty ale co tam

Gość xennon
a kolega przetrącił psu kark metalowym pretem i podpalił koniowi ogon ktoryż to po tym zabiegu nie doszedł do siebie już nigdy

pseudo miłośniczko zwierząt, jesteś tam? to zjadasz te ukochane zwierzątka czy nie? a może niektóre tylko zjadasz bo nie są milusimi pieskami:(

Gość IMO13841
miłośniczka zwierząt "imo wypie**alaj" No! Wreszcie coś do punktu nawiązującego do zniesmaczenia burakami Cafe. :classic_cool:

Gość labradorka
co zasdo jedzenia zwierząt - jem mięso i pewnie nigdy nie przestanę i nie widzę w tym niczego złego , pod warunkiem , że zwierzęta są hodowane w możliwie najbardziej naturalnych warunkach i zabijane bez męki . Szybko i sprawnie .

więc jesteś hipokrytką nazywając siebie miłosniczką zwierząt, jak można kochać i jednocześnie zabijać, zmień nik, pozdrawiam (vege miłośniczka:))

ludzie którzy nie jedzą zwierząt nie są raczej tak agresywni jak ty, to smutne:( współczuję ci takiej energii

bycie agresywnym czy niewychowanym , nieumiejętnoś prowadzenia dysdkusji bez wyzwisk nie jest uwarunkowane jedzeniem albo nie jedzeniem mięsa .A kulturą .

Gość fredek matulewicz
co to za kretynka z tej autorki, jakaś porąbana albo tabletek dziś nie wzięła, bez składu, ładu, wyzywa wszystkich, co za idiotka:(