Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati pati pati

czy to rak? prosze o rade

Polecane posty

Gość pati pati pati

witam od ponad 2 lat mialam na piersi pieprzyka malutkiego ledwie widocznego, po roku bardzo urusł, nie jest płaski zrobił sie uwypuklony , czasem fragmenty odpadaja i leci krew z niego , bylam u dermatologa , dala mi skierwoanie do szpitala na chirurgie plastyczna i mam termin na 5 wrzesnia na wyciecie, dodam ze jakos w styczniu strasznie zaczely mnie bolec zebra , poszlam na rentgen potem do chirurga i okazało sie że to jakies guzy na kilku zebrach ale dok nie wiedzial co to , dostalam na 5 pazdziernika termin na tomografie komputerowa wtedy sie okaze, ale niemoge sie juz doczekac tego badania wiec moze ktos tu mi cos napisze na ten temat.. moze mial ktos cos podobnego ? prosze o powazne odpowiedzi, codziennie odczuwam ból tych żeber jak siedze , chodze, leże .. cały czas , ból jest z miesiaca na miesiac wiekszy i boli mnie ze tak powiem wiekszy obszar niz na poczatku , z góry dziekuje za odpowiedzi:)

Gość ddewes
taak juz ci na kafeee powiemy czy to rak bo mamy rentgena w monitorach, kuuvaaaa

Gość dfdyte
jak dobrze ze kafe to miejsce gdzie mozna spotkac setki lekarzy specjalistow gotowych rozpoznac raka przez internet :)

Gość pati pati pati
takim pojebanym jak wyzej dziekuje ale nie udzielajcie sie

Gość no ale oni maja racje ...
a ze powiedzieli to dosadnie ;) to juz inna sprawa :)

Gość dfdyte
wrecz przeciwnie, moja wiadomosc nie byla dosadna, a w sposob zawoalowany powiedzialam ze jestes kretynka :)

Gość Magdalenka9875
http://www.forum-onkologiczne.com.pl/forum/ Polecam Ci to forum. Bliska mi osoba miała raka. Zadaj pytanie w odpowiednim dziale i czekaj na wypowiedź lekarza. Im bardziej precyzyjna będziesz tym lepiej lekarz Ci odpowie. Pozdrawiam