Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozIlIla fireffox

ale mialem dzis jazde w gabinecie u chirurga szczekowego

Polecane posty

Gość mozIlIla fireffox

siedzialem na fotelu 55minut, wyrywanie osemki dolnej lewej chirurg szczekowy, powiedzial ze jest ta osemka zabetonowana, hehehe napierdalam tam, ciagnal tego zeba przez 50minut, nie udalo mu sie go wyrwac, caly sie spocil, ja tez caly mokry, powiedzial ze juz nie ma sily, w czwartek druga czesc heheheehehehehehehhe poki co biore antybiotyk i przykladam lodem, boli, mam nadzieje ze zasne nigdy w zyciu nie mialem wyrywanego zeba, tymbardziej osemki, po tym co dzis przezylem nie wiem czy sie odwaze nzeby wyrwac kolejna osemke

Gość 10010..
O Bosze współczuję...

Gość ZWYKŁA NACIĄGACZKA
i nie wyrwał????????????????

Gość mozIlIla fireffox
no to chyba jest oczywistosc, 3 zastrzyki mi walnal. i tak bolalo momentami, nie mowiac o szarpaniu glowy, jak mi ciagnal na maxa ta glowe tymi strzypcami czy hooj wie czym,, tak mocno ciagnal ze ledwo ta glowe utrzymalem w pozycji, dzwieki byly tez mocne. bez znieczulenia to bym tam 5 minut nie przetrwal, poprostu z bolu bym zemdlal

Gość mozIlIla fireffox
no mowie ze nie wyrwal, nie dal rady, w czwartek ide znowu na dokonczenie hehehehehehheh to jest najlepeszy chirurg szczekowy w moim miescie, wszyscy do niego chodza ale przynajmniej powiedzial ze go poruszyl.... ta osemka jakos krzywo rosla, wbila sie troche pod siodemke i to tez jest powod ze tak ciezko wyrwac

Gość piszu_piszu
ja też miałam wyrywaną dolną ósemkę i radzę wszystkim: NIE POZWÓLCIE SOBIE WYRYWAĆ ÓSEMEK!!!!!!! niech chirurg rozetnie wam dziąsła, usunie ósemkę i zaszyje. mi podczas WYRYWANIA koleś rozwalił całą buzię. policzek miałam cały we krwi, bo tak mi obcierał narzędziami a do tego pękł mi kącik ust:( miałam tak rozwaloną buzię:( a potem opuchlizna i ból, tragedia!!!:( aha buzia na zewnątrz goiła mi się 2 tygodnie:(

Gość mozIlIla fireffox
mam antybiotyk, znieczulenie juz puscilo, od tego momentu wzialem 3 tabletki przeciwbolowe, pomimo tego boli

Gość no to siup...
oj ja tez tak mialam wyrywane zeby madrosci:-0 mialam podobno korzenie przyrosniete i skrecone...ale sie nie dalam..kpoprosilam o wyrwanie wszystkich..potem 3 dni wyciete z zyciorysu ..ale teraz mam luzik:-D

Gość piszu_piszu
jeśli krzywo rośnie to nie powinien wyrywać tylko wycinać!!!!!!!

Gość mozIlIla fireffox
ja też miałam wyrywaną dolną ósemkę i radzę wszystkim: NIE POZWÓLCIE SOBIE WYRYWAĆ ÓSEMEK!!!!!!! niech chirurg rozetnie wam dziąsła, usunie ósemkę i zaszyje. mi podczas WYRYWANIA koleś rozwalił całą buzię. policzek miałam cały we krwi, bo tak mi obcierał narzędziami a do tego pękł mi kącik ust miałam tak rozwaloną buzię a potem opuchlizna i ból, tragedia!!! aha buzia na zewnątrz goiła mi się 2 tygodnie wow to nieźle, mi jeszcze buzi nie rozwalil, no ale moze w czwartek heheehehhe kurde w trakcie tego wyrywania dwa razy mnie skurcz zlapal, szczeki czy szyi

Gość mozIlIla fireffox
jeśli krzywo rośnie to nie powinien wyrywać tylko wycinać!!!!!!! nie wiem, nie znam sie. zrobil rtg przed i powiedzial ze troche ta osemka jest pod 7

Gość no to siup...
autorze: idz do innego dentysty !!! ja od razu 3 wyrwalam jak sie dowiedzialam ze mam taki problem..fakt windowla mnie w gore .dol z fotelem,..czulam bol..ale nie dala,m za wygrana.chirurg tez!! masz dupe nie lekarza!! zmien go Taki niewyrwany zab bedzie bolal..bo nerwy sa na wierzchu!!!nic nie pomoze:-(

Gość piszu_piszu
a na dodatek przy końcu mu pękł i totalnie rozwalił mi dziąsło:( nie wiem kiedy odważe się na następną wizytę u dentysty!!!! po tamtym przeżyciu nie szybko;)

Gość nelka-1990
nagrody za punkty Punkty zbiera się przez klikanie w artykuły. Później wymienia się je na nagrody rzeczowe lub doladowania. Nagrod jest wiele! zapraszam do programu lojalnosciowego. Sprawdzone ! http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zapr oszenie?it=8f0780cf3c1e481dba09fa2c985f88a3 kod promocyjny : nelka-1990 przyjmujac zaproszenie 100 pkt na start

Gość piszu_piszu
racja zmień dentystę!!!!!!!!!

Gość no to siup...
chirurg rozcina dziaslo..potem podwarza..porusza ale to boli strasznie..i probuje usunac.Przeszlam swoje w jeden dzien ale mam spokuj

Gość co wam pzreszkadzają
8? dlaczego je na chama wyrywacie??? ja mam 4 i umierałam 4 razy jak wychodziły, nie mam zamiaru ich wyrywać :-O po co wy to robicie?

Gość dsfsds
ja przeżyłam cos podobnego. To byl horror, wyszłam po 45 minutach cala zakrwawiona a na koniec dostalam w koncu brawa. Kobieta sie pocila i pociła, cięła zeba na kilka części, zniszczyła zęba obok..........i wiem jedno W ZYCIU JUZ NIE POJDE DO DENTYSTY, URAZ NA CALE ZYCIE

Gość mozIlIla fireffox
autorze: idz do innego dentysty !!! ja od razu 3 wyrwalam jak sie dowiedzialam ze mam taki problem..fakt windowla mnie w gore .dol z fotelem,..czulam bol..ale nie dala,m za wygrana.chirurg tez!! masz d**e nie lekarza!! zmien go no wiesz lepszego nie znajde, koles jest chirurgiem szczekowym od kilkudziesiecu lat, pracuje w szpitalu i w swoim gabinecie(ja bylem w gabinecie), moje miasto 80 000, chodzi do niego moja mama, moja babcia i inni jak cos powazniejszego, takze lepszego nie znajde, chyba ze w innym miescie

Gość piszu_piszu
ósemki z reguły szybko się psują, ja musiałam moją usunąć, bo zaczęła się po prostu psuć. mam tyle szczęścia, że moje ósemki wybiły się całe i proste:) no ale, mam jeszcze 3:D

Gość piszu_piszu
chirurg szczękowy i nie dał rady???? dziwne....

Gość mozIlIla fireffox
a no moj dentysta poiedzial ze trzeba usunac, bo sie popsul. ponadto pchaa na inne zeby i te inne czasami bola, promieniuje ten bol. trzeba bylo wyrwac

po to sie 8mki wyrywa zeby się zęby np nie stłoczyły , skrzywiły bo czasem rosną tak jakby chciały w 7mkę wrosnąc i pchają wszystkie zeby do przodu

Gość mozIlIla fireffox
piszu_piszu chirurg szczękowy i nie dał rady???? dziwne.... no, nie poszedlbym z wyrywaniem osemki do zwyklego denttysty. poszedlem do chirurga i to z bardzo dobra opinia. widac mm koorewsko trudne zeby do wyrwania, a przynajmniej ten jeden sie taki trafil, siedza strasznie mocno

Gość mozIlIla fireffox
po to sie 8mki wyrywa zeby się zęby np nie stłoczyły , skrzywiły bo czasem rosną tak jakby chciały w 7mkę wrosnąc i pchają wszystkie zeby do przodu a no wlasnie, dlatego musialem wyrwac..

Gość mozIlIla fireffox
hehe ciekawe co bedzie w czwartek. powiedzial ze dzis udalo mu sie w koncu poruszyc troszeczke tego zeba, mam nadzieje ze juz bedzie latwiej i jakos pojdzie zdam relacje w czwartek, no chyba ze sie tam wykrwawie

Gość piszu_piszu
po mojej przygodzie z wyrywaną ósemką wszyscy dentyści to dla mnie rzeźnicy!!!!!!!!!!! serio, chyba długo będę miała uraz.....:( a do niego już na pewno nie pójdę!!!!