Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freddo

Pikantne słówka w sypialni...

Polecane posty

Gość freddo

hej, pytanie do kobiet (dojrzalszych) co lubia usłyszeć podczas "jazdy" pikantnego a czego kategorycznie nie..Ja tez to lubie ale nie chce przegiąc,prosze o wlasne doswiadczenia.dzieki

Gość freddo
prosze o przykłady...please

Gość coraza
po 30-stce w trakcie nie za wiele, ale przed i w przerwach lubie slyszec zdania typu: "alez mam na ciebie ochote, zaraz zedre z ciebie ta sukienke" "kochanie zerzne cie zaraz tak jak lubisz" "no, dawaj swoja Malutka" " k....wa nie moge, kochanie koncze, bo zaraz zemdleje" :)

""alez mam na ciebie ochote, zaraz zedre z ciebie ta sukienke" "kochanie zerzne cie zaraz tak jak lubisz" "no, dawaj swoja Malutka" " k....wa nie moge, kochanie koncze, bo zaraz zemdleje"" Ostro? To ja uznam, że nie jestem dojrzała i się nie wypowiem. :classic_cool:

Gość freddo
coraza , dzieki za udział.Napisz czy uslyszałas kiedys cos co lekko cie zmrozilo bo bylo za ostre.....jak ustalacie te granice?

Gość freddo
perwersja, napisz cos konkretnego a nie tylko ah oh....

Gość tatatattatanianianianianyy8374
Chapaj Dzide Suko!

Gość coraza
Jezeli obydwoje jestesmy ludzmy, ktorzy sie szanuja, to nie bluzgamy, ot co perwersjo :) Co mnie zmrozilo? Nie tyle sam fakt i slowa tylko bezposredniosc,dzien przed spotkaniem napisalam na gg, ze nie odpuszcze wylizania mnie calej, na co on odpowiedzial, ze nie dpusci mi skonczenia na mojej buzce.

Gość freddo
panowie nie mowiłem ze chce uslyszec wasze fantazje....tylko doswiadczenia kobiet

Gość coraza
Ja jednak wole czyny niz slowa... Przytrzymywanie za wlosy i ostre klapsy. ymmm

O to ja pewnie jestem ordynarnym chamem. Raczej nie powinienem pisać co mówię w trakcie dymania :-)

Pisz, pisz. Chętnie poczytam przed snem.:classic_cool: coraza-Jeśli oboje Was to podnieca to dlaczego nie? :o Bo to nie wypada? :o Bzdura!

Gość freddo
coraza, nie dokonca zrozumiałem... ta wstawka o konczeniu na buzi ci sie spodobała czy raczej nie....poza tym dzieki ze jestes jeszcze ,na pewno wiele sie moge "poduczyc"...

Gość coraza
oj tam nie wypada! spotykamy sie raz w miesiacu, nie ma czasu na gadanie :) przez gardlo by mu nie przeszlo brzydkie slowo na mnie.

Gość coraza
freddo oczywiscie, ze sie spodobalo :)

Gość freddo
corraza , te trzymanie za wlosy i klapsy niezle na mnie dzialaja ale cos mi sie wydaje ze tu moge przegiac......:( potrzebuje troche sugestii jak zdecydowanie podniesc poziom atrakcyjnosci seksu ,chociaz z drugiej strony slyszalem juz "zerznij mnie" w koncowce.... wiec moze cos sie da z tym zrobic....

"przez gardlo by mu nie przeszlo brzydkie slowo na mnie" Ja jestem chyba z innej bajki. :classic_cool:

Gość freddo
hskwarrna, jezeli to prawda... to jestescie na troche "wyzszym poziomie"-masz cos jeszcze moze bardziej lajtowo- co ci sie podoba osobiscie?

Gość tatatattatanianianianianyy8374
klapsy mozesz jej na poczatku dac pare i lekko bardzo, symbolicznie zeby zobaczyc czy w ogole reaguje pozytywnie a potem jej przywal kablem albo sznurem od zelazka

Gość freddo
perwersja- jaka z ciebie perwersja:)....????

Gość coraza
prewersjo kazdy ma swoj swiat ;) freddo o klapsa poprosilam, spytal czy lubie i tak jakos poszło. to takie wzajemne probowanie się po seksie, nastepnego dnia zwsze mowie, ze np. uwielbiam jak mnie zdecydowanie trzyma za biodra i przyciąga za wlosy, on to koduje i mam jak w banku, ze nastepnym razem bedzie mocniej :)

Gość Ka. De. Er
O zerżnięciu, pieprzeniu czy bzykaniu mówimy na każdym kroku. To nie są dla mnie jakieś ostrzejsze słowa. W łóżku nazywa mnie swoją suczką, suką. Powiedział mi kiedyś, że jestem dla niego ideałem kobiety - w dzień przyjaciółką, partnerką, a w nocy kurwą. Odnosimy się do siebie z szacunkiem, a takie określenia powodują u mnie miły dreszczyk. Ale to chyba nie jest jakoś specjalnie ostro :)

Gość hskwarrna
na wyzszym poziomie? myslalam, ze wszyscy tak robia.. aha no ale ok. w ogole z mezem uwielbiamy seks, obojetnie gdzie ( w domu) ostre slowka to zawsze a lubie jak mnie lize a potem mnie caluje - uwielbiam moje soczki:) albo pcha mnie od tylu i wklada mi w usta swe palce zamoczone uprzednio w mojej cipce- odlot!

Ja tylko mówię: suko, mała jebana kurwo, że ma zajebistą pizdę i spuszczam się na buzię. Nie jestem kulturalny, ale za to mam zajebistą klatę :-)

I to ma mi wystarczyć na dobry sen? 😭 Opowiadanie byś jakieś napisał.:classic_cool: Tylko nie koncentruj się na wystroju wnętrza. :classic_cool:

Maila mam w profilu. :classic_cool: Tylko, że dzisiaj muszę już iść, ale jutro z przyjemnością poczytam do porannego strzelania z paltza. :classic_cool:🖐️

Gość coraza
no to moj mi mowi zamiast masz z....bista pi...ę, " jestes piekna" ot taka subtelna roznica ;)

Gość freddo
kobitki, widze ze macie troche doswiadczenia,prosze o wiecej. Panowie na tym temacie sorrki ale widze jestescie przeciwienstwem "ostrego seksu" ,jakie to slowo przceciwstawne.....