Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ddd33

jak chwilowo pomóc

Polecane posty

Jestem obecnie na wycieczce za granica, będę tutaj jeszcze tydzień i z góry pisze, że nie jestem w stanie pójść do ginekologa nie wcześniej niż właśnie za 7 dni. Od wczoraj mam problem, zauważyłam u siebie upławy, są takie z gródkami, dość gęste. Mają kolor od takiego mleka do naprawdę minimalnie widocznego koloru żółtego, nie mają jakoś specjalnie zapachu. W internecie jedyne co wyczytałam to podchodzi to pod tzw. grzybicę pochwy, jednak nie czuje żadnego świądu. I błagam o pomoc, jak do tego momentu aż pójdę do ginekologa mogę temu zaradzić? Dodam, ze za 2 dni mam planowo miesiączkę, występuje u mnie w regularnie. Jednak w tym przypadku nie wiem czy ją dostane? Nie współżyłam przez ostatnie 2 miesiące, jestem w ciągłej podróży. Dbam o higienę. Z góry bardzo dziękuje za jakieś rady :)

okres nie powinien sie spóźnić, nigdy mi się to nie zdarzyło jak miałam infekcje wiec nie sądzę by to miało jakiś wpływ jeśli nie masz żadnych dolegliwości typu świąd, pieczenie itp. to nic z tym nie rób, bo grzybicy sama nie wyleczysz, możesz tylko zaleczyć i złagodzić objawy, jak bedziesz miała już możliwość to idź do gina i tyle, tak chwila zwłoki nie pogorszy raczej sprawy