Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielony Kot09876

Co byście zrobili, gdyby Wasza matka....

Polecane posty

Gość cameelllll
a moi rodzice piepszą się w pokoju bez drzwi i ja i moi bracia jesteśmy nadpopudliwi seksualnie przez to

Gość umpa lumpa
no, ten mamy to tez nie byl Wiesiek :D

Gość Zielony Kot09876
jestem zazdrosna bo matka rucha sie czesciej ode mnie:( moj nigdy mi tak czesto nie dogadza jak ten gach Wiesiek. Chyba wychodze za niewlasciwego czlowieka...

Gość Zielony Kot09876
Sorry ktoś się poszywa ^ ^

Gość Zielony Kot09876
Reasumujac, co radzicie?

Gość cameelllll
dołaczcie do nich , my lubimy seks w rodzinie

Gość Matka Zielonego KOta
Mieszkam w swoim własnym mieszkaniu. Ze mną mieszka córka ze swoim gachem. Córka ma do mnie żal, że w swoim własnym mieszkaniu robię ze swoim własnym życiem osobistym i intymnym to, co uważam za stosowne. Zaznaczam, że 12 lat skończyłam ponad pół wieku temu. Moja córka i jej gach maja mnie za nienormalną. Ktoś coś doradzi?

Gość umpa lumpa
nie mam pojecia, co doradzic. Przeczekaj moze, zobaczysz, czy cos sie zmieni. Przeciez nie bedzie z wami zyl wiecznie. Moze mamie tez sie odwidzi.

Gość Matka Zielonego KOta
Dodam, że gach mojej córuni pomieszkuje w moim mieszkaniu. A według mojej córki ja nie mam prawa w nim nikogo przyjmować, bo... no właśnie, bo co? Moje mieszkanie, moje życie, moje pieniądze. Gówniarze się poprzewracało we łbie i jeszcze Was pyta o rady.

Gość Zielony Kot09876
To nie jest tak, jak pisze ta pani, co się podszywa pod moją matkę. Moja matka jest stara (ma 54 lata) i nie powinna się gzić w naszym mieszkaniu. Ja to co innego, ja jestem młoda.

zilelony kocie!żal mi Ciebie! Tobie wolno ,mamie nie!rozumie różnice co do przyszłego twojego męża a jej partnerem!ale czy Ty nie przesadzasz?Nazywasz matke "dziwką"tylko dlatego że w Waszym domu jest jej partner i przypadkiem słyszałaś jak się kochali? To fakt że gdy kobieta w tym wieku odważy się troszke "zaszaleć to wiesza się na niej "psy".Być może Mama zdaje sobie sprawe z upływu czasu jaki ma za sobą,może ma dość "bycia Świętą"i chce poprostu zaszaleć wiedząc że to są ostatnie chwile przed "starością"Pisze z własnego doświadczenia!

Gość Zielony Kot09876
Po za tym, ja jestem jej córką i powinna się liczyć ze mną chyba, prawda? Co to wogóle za sprowadzanie obcych mężczyzn do domu? Mój narzeczony to co innego. On nie jest obcy.

Zielonemu Kotowi się wydaje, że zawsze będzie miał 20 lat. No i oczywiście z tego powodu tylko Zielony Kot jest zdolny do jakichkolwiek uczuć. Matka jest stara, brzydka, wyzuta z uczuć, do tego k....rwa i dziwka. Matce należy się już tylko drewniany talerz. Historia lubi zachichitać, uważaj...

Gość aha i achhhh
to się kiedyś na tobie zemsci.... w sumie zasługujesz, tępa egoistko :o

Też tak myśle! Trzymam kciuki za Twoją mame Zielony kocie,Niech szaleje ile tego potrzebuje,a Twoje wesele ma gdzieś tak jak Ty masz ją!

Pilnuj swojego dupska egoistko! coś ci nie pasuje to wypierdalaj, to nie twoje mieszkanie, twoja mama ma prawo robić to na co ma ochote! sama jesteś kurwą! nie rozumiem jak można tak o matce powiedzieć, jak jej zabraknie to pożałujesz swoich słów!