Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale nie mam z kim

Chciałbym się napić.

Polecane posty

Gość ale nie mam z kim

­

Gość wacek129cm
kocham cię

Gość ale nie mam z kim
Chciałbym się napić dobrej ostrej końskiej uryny...tak jak za dawnych lat na dzikim zachodzie:classic_cool: :classic_cool:

mam taka depresje że nawet gdybym miala wino za 3 zł kolo siebie to bym je wypila.. W dodatku mam dzisiaj urodziny których pierwszy raz w zyciu nie odczuwam :?

Gość Anelika5506
Najlepszego;) a ja pije sama, upijam sie z bezradności. Za miesiąc zostanę bezdomna. Zajebiscie nie?? Kurwa jego mac

ja odwolalam slub wyprowadzilam sie zerwalam zareczyny.. calkiem nie dawno.. teraz jestem z facetem ktorego znam juz troszke czasu i chyba powoli zaczynam rozumiec ze tamto to jednak było to. Siedzenie w domu mnie zabija :? dobrze ze jutro zaczyna sie mataron w pracy :) Ale to nic w porówaniu do bezdomnosci... co sie dzieje? czemu za tydzien?

Gość Anelika5506
Bo takie jest życie. Moje jest takie popierdolone jak filmy Bollywood. Gdyby ktoś usłyszał moja historie to by sie zasmial i powiedział ze prowo. Masakra jakaś. Uwierzcie mi ze gdybyscie usłyszeli moja historie to docenilibyscie każda rzecz jaka w życiu macie. Wiec za co pijemy. ???? Ze nasza popierdolona Polskę i oczywiście pije za was moi drOdzy

niestety radia brak :P:) żyłam chwilą:) dopoki prawdziwe zycie zapukalo mi do drzwi, no i wrak człowieka:) Trzeba to wypic i spac bo o 6 pobudka:?

na kafeterii wszystko dla wszytskich jest prowokacją.. Tak było jest i będzie. No tak wiem, że nie wszyscy mają kolorowo.. Wypijmy za Ciebie bo Ty masz najwieksze problemy

Gość Anelika5506
Urodziłam dziecko mając 16 lat , i będąc narkomanka. Gdy dowiedziałam sie ze jestem w ciąży wzięłam sie za siebie i przestałam bo chciałam by moje dziecko sie za mnie nie wstydzilo mimo ze byłam młoda. W wieku 18 lat wyszłam za jego ojca. A teraz mojemu mężowi brakuje kilku papierkow i dlatego musZe zacząć żyć w innym kraju w Azji . Wystarczy ?? To tylkO nieliczne pare linijek w moim życiu. Ktoś kiedyś powiedział żebym napisała biografie a na pewno stała by sie bestsellerem.

Ja sie zaraz zamierzam upić :o mąz sie obraził na mnie i nie odzywa sie ani słowem od wczoraj :( idę pić :o Wenus :) wszystkiego najlepszego

Gość Anelika5506
Moj mąż mnie do niczego nie zmusza. Ale on dla mnie i syna zrobił wszystko, harowal po 12h żeby nam było dobrze. Wiec dla takiej osoby mogę zrobić wszystko. Nie wazne gdzie, wazne ze z nim

Gość jatamatmam
22:25 [zgłoś do usunięcia] Cudowna_Wenus1111 Jak ty to ujęłaś Wenus ?...masz "mataron"w pracy:)...może makaron?:classic_cool:

Gość Anelika5506
Tego sie nie da zrozumiec nie opowiadajac calej historii. Nie mowmy o tym. ;) a wam Jak Mija wieczor?!

Dzięki jeszcze raz:) Pomarańczko cieszy Cię wynajdywanie literówek ?:D Maraton w pracy MARATON :) Anelika- najwazniejsze ze jestes z nim szczesliwa, n o bo jestes prawda?

Gość takas obiej edna
Cudowna Wenus.. Wiesz, ponad rok temu duzo czasu spedzalam tu duzo czasu. i wtedy Ty pisalas sporo o tym swoim facecie, ze jestes z nim szczesliwa itd.. to z nim zerwalas zareczyny?

Tak.. za bardzo sie facet skupił na domie na kasie.. ja rozumiem wszytsko ale majac te 20,20 kilka lat powinno się korzystać z zycia.. a nie więzić druga osobe, oczekując, nic nie dając.. No ale tak przeprowadzilismy się i poszło...

Gość Anelika5506
Co słychać u was ?? Za co dzisiaj pijemy ??;)

Gość Anelika5506
Co słychać u was ?? Za co dzisiaj pijemy ??;)

Gość Anelika5506
Co słychać u Was moi drodzy?? Za co dzisiaj pijemy??;)