Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skacowana moralnie...

Spędziłam noc z psycholem z czatu!!!

Polecane posty

Gość kjsdg
no i co tam bylo dalej? Pisz szybciej bo juz mi sie spac chce

Gość tatatattatanianianianianyy83
wiem,ostatnio pokazywales ptaka w parku

Gość nein
rozrozniamy. pisz. to prawda, czy wymyslasz?

Gość klusek
Cos wolno pisze :O Chyba ta historia nie ma końca

Gość hihihhiihaaa
dobra szybciej bo ide spac

Gość eeeeeeeeeeeeee
piszta szybciej bo juz mi sie chce spac

Gość tatatattatanianianianianyy8374
ja juz mam jazdy ze jej sie zorbilo przykro czy cos

Gość skacowała moralnie...
powiedziałam ze musze iść do ubikacji. Weszłam i długo nie wychodziłam mysląc co mam robic. Wyszłam po jakichś 20 minutach i okazalo się że on spi. Zaczełam przeszukiwac pokój i znalazłam ten klusz w szafce przy łozku. Szybko sie ubrałam i wybiegłam z hotelu. Teraz jednak troche sie obawiam bo on przecież wie jak sie nazywam i gdzie mieszkam :(

potem było najgorsze... znów chciał się zabawiać,stwierdził że umówiliśmy się na noc to mnie zarucha,dokładnie tak powiedział... kurde nie wiedziałam nawet,ze facet tyle może... i wiecie co zrobił? nikt na kafe nie wpadłby na to a ja autentycznie zaczęłam rzygać Kazał mi się położyć,nóżki rozłożyć,niewiem dlaczego robiłam co kazał,potem pochylił się nad walizeczką,chwilkę tam pogrzebał a potem zacząłmi masować szparkę... swoim paluchem rozciętym cholera wie czym (nożem?) i zaczął gadać jaką mam piękną,jaką czerwoną,jak on mi ją pięknie wyczyści itd no mówię mam szok! usiadłam,powiedziałam twardo,ze nie chcę i że mam już dosć a on na to chwycił mnie za kark ,pochylił nad swoją wielką pałą i prawie krzyknął na mnie " Co kurwa dość? Jak dość? Przecież go kochasz,kochasz go" O swojej pale mówił że ją kocham... ja wtedy już nie mogłam z nerwów ,odwróciłam tylko głowę i zaczęłam wymiotować.

23.29 podszyw

Gość svb svc dd
fajna hustroyjka, napisz czy prqawdziwa ?

Gość blebloka
cos mi się zdaję ze ten psychol zapamiętał sobie adres autorki i ją teraz odwiedzil dlatego ta milczy...

Gość maluuutkaaaaaa
O masakra :O A mieszkasz sama? Iw bloku czy w domu? Jeżeli mieszkasz sama w domu, to ja bym się bała, że wpadnie :O

Gość maluuutkaaaaaa
A jeżeli on miał hiv?

.............. o kuuuurczeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee wierze ci chociaz to strasznie chore ......!

Gość svb svc dd
nie boisz sie aidsczyh hiv jebiesz sie tak z napalencami z netu bankowo cos juz masz.

Gość blebloka
skacowana jesli ta historia nie jest zmyslona to ja ci wspolczuje, psychol taki ze az strach bo faktycznie mogl zapamietac sobie twoj adres.

Gość skacowała moralnie...
obrzygałam go i poszedł wziąść prysznic a ja sie wtedy ulotniłam przez dziurkę od klucza

Gość blebloka
ale cos mi sie niecchce wierzyc w te durnotę, że rozciąl sobie specjalnie palec i krwia ci pipe smarowal, ajak to parwda no to przejebane

Gość klusek
se posklejam to opowiadanie w jedną całość i wydam książkę

hmm wg mnie kazda laska ktora nie sprawdzi faceta testami moze cos miec. Bo mnostwo ludzi zyje i zaraza nie majac objawow. Nawet sie nie badajac A swoja droga mysle, ze kurcze! I tak jak masz teraz dola to pocieszaj sie ze moglo byc gorzej. Zawsze moze byc I jakies wnioski na przyszlosc zeby jednak bylo lepiej

Gość o maaaasakra
to jak uciekłaś?

Gość svb svc dd
czemu ma miec dola umowila sie naj ebanie i gosc ja ostro jebal cala noc 20 cm pała jak sie da.

Wiem,że to nieprawdopodobne ale to prawda.Wydarzyło się w Poznaniu. Jak zobaczył ,że wymiotuję to jakoś otrzeżwiał,poszedł po ręcznik,mówił ze przecież o co takie halo ,ze na żartach się nie znam a z tego palca nadal mu ciekło,znów rzygałam... W koncu troche mi przeszło,doprowadziłąm się raz dwa do porządku,ubrałam i powiedziałam że on może zostać ale ja muszę wyjść bo nadal nie czuję się dobrze. Powiedział,że no w takim razie ok,ale spotkamy się jeszcze i żebym się nie zachowywała następnym razem jak dziewica orleańska ,wyjął klucz z kieszeni spodni (leżały na krześle) i wypadłam jak z procy. Spod hotelu tez ruszyłam jak z procy,dopiero kawałek dalej się zatrzymałam ,zapaliłam a potem znów wymiotowałam. Następny dzień prawie nie wychodziłam z łóżka,dostałam gorączki i takiego obrzydzenia do seksu i do siebie,ze niewiem kiedy mi przejdzie... A jak sobie pomyślę,że na żywca mnie brał to dół totalny... Koniec historii... nie bądżcie takie głupie jak ja...

Gość svb svc dd
nie uciekla była jebana cala noc i tyle.

ugh.. niezła masakra nigdy się nie umawiałam z kolesiami na przygodny seks.. i już wiem, że nigdy tego nie zrobię na 100%

Gość klusek
Powoli zbliża sie północ - godzina duchów. Tutaj taka straszna historia. Nie boicie się? Chyba tej nocy nie jedno prześcieradło zostanie zaszczane