Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skacowana moralnie...

Spędziłam noc z psycholem z czatu!!!

Polecane posty

Gość tatatattatanianianianianyy8374
no przeciez jest skacowana moralnie i z opowiesci wynika ze ma powod. czyli inaczej mowiaz moze odczuwac dola. a w ogole nie moge sie doczekac ciagu dalszego napisz to poczujesz ulge jak wyrzucisz to z siebie

Gość svb svc dd
na zywca czyli bez gumy ?

Gość svb svc dd
kurwa i ten palec w e krwi jak on cos mial to i ty cos masz a z takim psycholem co l;ize w ciote to huj bankowo jakis zarazony.

Gość josefina xl
Wszystko fajnie, ale nie pomyslalas ze on moze miec jesli nie hiv to jakiegos innego syfa? Latwiej niz sadzisz jest sie zarazic czyms niefajnym.

Gość o kutwaaaaaaa
dziewczyno, on mógł mieć jakiegoś syfa :O Idź się zbadaj lepiej.

Gość svb svc dd
ja bym huja w krew nie wsadzil a c odopiero lizac .... zaraz jebne pawia.

noooo wg mnie to duze ryzyko z kolesiami czasem sie z kims spotykalam ale zawsze bylo ok................ kurde. wspolczuje ci ale wiesz. puscil cie a jakby byl kompletnym swirem to by nic go nie ruszalo wiec moze nawet jak sobie zapamietal twoj adres to da ci spokoj i tak

ten kolo ma jakiś film na punkcie krwi.. Fuck :/ faceci to są jednak nienormalni .. zawsze jakieś popierdolone pomysły mają zboczuchy jedne Autorko a kto płacił za hotel i ile kosztował?

a Ty jesteś z Poznania czy z okolic? A on skąd? Kurde az się boję, ja mieszkam 60 km od Poznania i nigdy nie umawiałam się na takie coś ale aż stach że taki może z mojego miasta nawet może jest.... ja piernicze

Gość klusek
No pisala że sie spuszczał w nią i jeeszcze a krew z palca. pewnie każdej tak robił. Bezmyślność totalna, ja pierdole

a wiecie co jest dziwne? robiono badania u prostytutek i one przeciez czesto bez gumy, i wlasnie niewiele z nich mialo HIV (moze sex to z guma ale pewnie niektore robia anal bez.. a wiekszosc oral bez gumy) i w ogole jak organizm jest silny to nie musi sie zarazic................ wiadomo ze nie ma co ryzykowac. ja sie panicznie boje hiv ale tez mysle ze to nei tak ze zawsze sie zarazamy jak jest ryzykowny kontakt czasem glupi ma szczescoie Ale najwazniejsze to wyciagnij wnioski ja nawet moim stalym facetom mowie ze robimy przez gme dopoki nie pojdziemy obydwoje na badania jak facet napalony to na wszystko sie zgodzi zwlaszcza ze to rozsadne

Nie spotykałam się z byle kim,miałam długi czas takiego jednego kolegę ,też wiecznie zapracowanego jak ja,spotykaliśmy się dość regularnie i było fajnie.Jakiś czas temu on wyjechał za granicę i chciałam sobie po prostu kogoś znależć... no i wdepnęłam w wielkie gówno

Gość svb svc dd
piczowata zato ty jestes normalna baba bo jedyne co cie interesuje to kto placił i ile.... zykla suka na kase.

autorko skąd on jest? mówił cokolwiek? a Ty jesteś z Poznania czy nie? jeśli moge spytać. ale masakra naprawde, też bym się porzygała

On jest z Gniezna. Kurde co mam zrobić? Na hiv test czy jeszcze jakieś? Doradzcie bo jeszcze ogłupiała jestem...to się zdarzyło w sobotę...

Gość klusek
ja rozumie ze kazdy potrzebuje sexu, ale z nieznajomym, na pierwszym spotkaniu i jeszcze bez gumy?

sory wiem co rpzezylas i nie oceniam cie tylko mowie ze ja mam inaczej jak chce sobie kogos znalezc, nawet z netu to najpierw umawiam sie na pare spotkan w realu, bez seksu wlasnie min zeby obczaic czy jest w miare normalny a nie tak, ze pogadamy przez siec, wyslemy fotki i sptykamy sie na 5 min przed seksem a potem placz

Gość klusek
na HIV to zeby test był wiarygodny to trzeba poczekac 6 tygodni. Można zrobic sobie anonimowo. Na necie jest lista gdzie to robią. Kiedyś sam robiłem

Ja na szczęście nie z tych stron. Nie byłam nigdy w takiej sytuacji. Na Twoim miejscu nie wchodziłabym na czata w tym celu następny raz chocby nie wiem jaka była chcica. A Ty z Poznania czy też okolice? Kurde...jak daleko mieszkasz to może nie będzie mu się chcialo przyjeźdżać. Ile masz lat?

Skacowana - musisz przestać o tym myśleć. Jak ci się to przypomni to sobie pomyśł "po co ja o tym myślę..." i zacznij myśleć o czymś pozytywnym. Niepotrzebnie pisałaś tutaj o tym, bo tylko sobie to wszystko przypomniałaś. Nie możesz się dołować. Było minęło, żyć trzeba dalej... Jeszcze raz powtarzam - NIE MYŚL O TYM!!!

svb svc dd piczowata zato ty jestes normalna baba bo jedyne co cie interesuje to kto placił i ile.... zykla suka na kase. pałuj się żałośniaku chuja wiesz i nie rozumiesz moich motywów :D

sory, nie doczytałam, wszystko już wiem... w każdym razie przykro mi, moja rada nie powtarzaj drugi raz tego samego błędu, wogole nawet o ty nie myśl

Gość klusek
napisała by chciała przestrzec inne osoby i pewnie chciała wyrzucic to z siebie

Gość nie ma czym sie chwalic
ja przejebałem mase lasek ot taki przygodny sex w wiekszosci. zawsze balem sie zrobic badania hiv aids, znalazlem se laske powiedzialem jej ze mialem tylko 2 partnerki ulozylo sie nam, pobralismy sie zaszla w ciaze, przy ciazy robia kobietom badania na te choroby i okazalo ise ze jest zdrowa tak jak i pewnie ja. przygodny sex to glupota tak to widze z perspektywy czasu. pierwsza ktora ruchalem bez gumy to moja zona moze temu mi sie udaŁO.

a ja mysle ze potrzenie bo niewiele czasu minelo, dobrze jest tak wyrzucic z siebie niewiadomo czy np znajomym powie, mzoe bedzie jej glupio najwazniejsze to wyciagnij jakies wnioski. jak jestes zla na siebie to powiedz sobie, ze to byl ostatni raz i wiecej nie popelnisz takich bledow

wkurza mnie tekst - "mialem tylko 2 partnerki to nie mam HIV" Ludzie czy wy myslicie ze hiv to sie jakos kumylatywnie tworzy? NIE. Moglo byc tak, ze ta pierwsza albo druga miala. I juz lezysz. Tobie sie udalo. Ale gratuluje naiwnosci ludzkiej.

dzięki klusek ,zaraz się zorientuję... wiem,że to mnie nie tłumaczy,ale pisałam z nim dość długi czas i ani słówkiem się nie zdradził,nigdy nie pomyślałam że ma jakieś dziwne skłonności, pisał,że zdradziła go dziewczyna i jest teraz sam, strasznie brakuje mu seksu i bliskości z kobietą,jest 100%zdrowy,niekarany itd Ja nie szukam związku,chciałam jasnego układu,fajnego seksu i już. Faktycznie mogłam go najpierw go obczaić gdzieś przy kawce,może coś bym wyczuła a tak... w dzień spotkania od rana chodziłam podjarana ,napalona na niego jak kotka.A teraz mam...:(

Gość nie ma czym sie chwalic
nie chodzi mi o to ze maly przebieg sexualny uchromi od aids, powiedzialem jej tak zeby jej do siebie nie zrazac. była bys z gosciem ktory ma 27 lat i na koncie porzeruchanych 50 partnerek albo wiecej ? dlatego jej powiedzialem ze mialem tylko 2. p.s. nigdy nie bylem w burdelu nawet na piwo, jak ruchalem dziwke to nieswiadomie ze nia jest.

Gość jdsg
A ja wam cos powiem. Co robia ludzie przed randką? Myją zęby, długo i dokładnie. Jak myją to pojawia sie krwawienie z dziąseł. A na randce sie całują no i... Czy mozna sie zarazic?