Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skacowana moralnie...

Spędziłam noc z psycholem z czatu!!!

Polecane posty

jezu dzięki ludzie za pociechę...teraz siedzę i ryczę znowu... bez przerwy o tym myślę...powiedziec nie mam komu... bongix no spróbuję nie myśleć ale ciężko

Gość nie ma czym sie chwalic
robiliscie to analnie ?

Gość klusek
nie martw się, wszystko bedzie dobrze. Minie tydzien, miesiąc rok... Zapomnisz o tym powoli. tylko sie nie łam. Bedzie ok a teraz zmykaj do łozka bo już po pólnocy. Dobranoc

nie,analnie nie...

Skacowana teraz masz najgorsze chwile, ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej, przestaniesz o tym myśleć jeśli tego chcesz.

Gość asdfgrewq
taki duzy kutas, podobało sie bolało ??

Gość asdfgrewq
ja tam mysle ze ona cos ma, takie zarazone pojeby maja nasrane w glowach chce ze soba zabrac/zarazic jak najwiecej osob, zeby nie byc samemu w chorobie. czytalem gdzies o tym , a on jeszcze z ta krwia. jak byl chory to na bank to masz. czemu nie kazalas mu zalozyc gumki >????

Gość tatatattatanianianianianyy8374
wez ty asdgw czy jak ci tam, rpzedmowco przestan laske nakrecac sadysto w morde dreczony przez mniejszosci narodowe

Gość blebloka
asdfgrewq wez jej nie dołuj. skacowana moralnie, porob sobe badania , na hiv, hcv.. hiv wbrew pozorom trudno sie zarazic, duzo latwiej hcv czyli zółtaczka typu c. i ewent. jakies badania ginekologiczne, ale na to chyba tez trzeba poczekac kilka dni, bo nie wiem czy tak od razu by wyszlo. glowa do góry, ludzką rzeczą jest błądzic. tez kiedys podobną głupote zrobiłam, ale pożniej zrobilam badania, okazalo sie ze wszystko jest ok. od tamtej pory jestem niczym cnotka niewydymka bo tak mi siadlo na psyche. zdrowie najwazniejsze.

Gość bleblokaaa
opisz co było u ciebie .... jestes anonimowa i czysta.

Gość blebloka
autorko przytulam cie wirtualnie. bedzie dobrze.

dzięki jeszcze raz... uciekam już...mam nadzieję,ze jakoś to z pamięci wymażę... ale uraz mi chyba zostanie na zawsze. A jak sobie pomyślę ze z początku tak bardzo mi się podobało że aż się wyginałam w łuk jak mnie lizał... no masakra po prostu... on zna moje dane a ja tylko imię,niewiem czy prawdziwe nawet i numer tel

Gość ciekawski pan
ile mialas orgazmow

no ja tez cie przytulam chociaz mi dupa troche smierdzi dzieki z apodzielenie sie ta historia. pewnie wielu osobom da do myslenia a kolesia swoja droga mozesz opisac na policji... moze kogos skrzywdzil i policja juz go szuka

Gość blebloka
nie ma sensu, a nawet niechce tego rozgrzebywac, to bylo troche lat temu. tez seks z nieznajomym, pekla guma i na odchodne powiedzial mi ze ma hiv., sikinkot dostal wpierdol (nie ode mnie), za to 3 miesiace czekalam na zrobienie testu bo od razu nie byloby wyniku wiarygodnego i to byly najciezsze miesiace w moim zyciu. ale wszytski sie ulozylo.to tak w skrocie

czytając twoją historie złapałam się ze głowę nie wiem jak ja bym się zachowała w takiej sytuacji dobrze ze zaczęłaś wymiotować bo kto wie jak by to się skończyło miejmy nadzieje ze nie zapamiętał twojego adresu

Gość switnie piszesz w odroznieniu
od sliniacych sie zboczków- grafomanów, ktorzy sie popisuja na kafe. mam nadzieję, ze to tylko literatura, bo jakos nie wierze,zeby taka inteligentna dziewczyna umawiala sie w niepewne, na bazie fotki kutasa w dodatku. Czy może ja juz tak zycia nie znam?

Gość ciekawski pan
blebloka - czyli co gosc klamal czy poprostu mialas farta

Gość miron fujara
ja też lasce powiedziałem po wszystkim że mam hiv:) przez trzy miesiące chodziła nieprzytomna;)

Gość ciekawski pan
miron a co bys zrobil jak by sie zabiła i zostawila list.

Gość miron fujara
nie myslalem wtedy o tym, chcialem sie zemscic:( juz bym tak nie zrobił

do sweitnie piszesz, - ale ty jestes gosciu naiwny. Kurde. Laska umowila sie z kolesiem. Nie jest analfabetka. Pisze co przezyla Wg ciebie jak ktos umie zlozyc proste zdania nt bulwersujacej go sprawy to znaczy ze musi byc ulozony itd? Kurde. Przestaje byc hetero. dzisiaj calkowicie zwatpilam w facetow. Roznosza zarazki, smaruja sie krwia, prowokuja do wymiotow w dodatku sa naiwni jak dzieci

świetnie piszesz- to niestety prawda:( sama niewiem jak mogłam to zrobić... nikt nie pomyślałby o mnie ze mogłabym taki numer wywinąć,jestem dość ładna,inteligentna (zaczynam w to wątpić) finansowo niezależna,mieszkam sama... na związki nie mam czasu ,pracuję 12-14 na dobę,nikt by tego nie wytrzymał...

Gość ciekawski pan
mi laska chciala wmowic ze jest w ciazy zemna (a nie była wogle w ciazy) zrobilem jej test i powiedziałem ze faktycznie jest w ciazy, jej mina bezcenna. dodalem ze ja spierdalam za granice a ona jak se chce.

Gość blebloka
nie wiem czy klamal , wiem ze ja nic nie zlapalam i nie zaszlam w ciaze. po tej historii dostalam nauczke na reszte zycia.

Gość ciekawski pan
a skad facet wzia ta chorobe . to baby je roznosza w swoich cipkach.

nie wiem jak atorka ale ja mialam taki okres gdy duzo pracy i nagle zero znajomych (fajnych. byli tacy obojetni tylko) i bardzo potrzebowalam zeby mnie ktos przytulil i tez zdarzalo sie szukanie znajomosci w sieci byle na szybko i nadzieja ze jak bedzie seks to chwila czulosci tez ale dzisiaj wiem ze to pomylka. ze jak ma sie dola, to sorry ale trzeba czyms poprawic humor, zeby byc silniejsza a nie zdesperowana i dopiero wtedy na spokojnie szukac sobie kogos, kto zobaczy w nas najpierw dusze a potem rzyc do rzniecia jest wielu facetow ktorzy mysla poodbnie. tez szukaja bliskosci, czukosci. I moze tez nie umia o tym mowic, wiec wpadaja w pulapke seryjnego seksu albo ich znowu idealizuje ale w kazdym razie bylam keidys w takim punkcie ze sie pogubilam i wiem ze wtedy latwo sie poslizgnac i niweraz ciezko wstac no ale u CIebie na pewno bedzie lepuej :))

Gość blebloka
ciekawski panie, historia hiv wziela sie z waszej glupoty bo jeden taki wyruchal gorylice i przeszlo choróbsko w swiat . wiec nie piernicz

Gość naznaczaccc
powinno sie przymusowo co rok robickazdemu badania i tatuowac na czole ze ma hiv czy aids.

Gość ciekawski pan
skad takie info ... moze jakis link /??? moze to laske wyjebal goryl ?