Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24444yy

facet wystawił mnie po raz drugi

Polecane posty

a więc stara miłośc wróciła..znowu spotkania romantyczne spacery...i nagle coraz mniej sie odzywał po wyjezdzie do rodziny..wiec ja tez ograniczyłam kontakt i dwa razy mnie wystawił obiecał ze sie spotkamya potem raz zasnał, a potem drugi raz sam zaproponował a potem powiedział powiedział ze ciezko sie napracował i jest padniety i ze przeprasza i ze jeszcze bedzie okazja wiec mu napisałam ze nastepnej nie bedzie eh chciałam sie pozalic

ciekawe czy sie odezwie czy odetchnie z ulga:O

Gość i pewno ma robert
na imie :D

:O

Gość wrozkaTANIKA
odezwie sie-wspomnisz moje slowa

Gość kiedyśbyłamróżą
Mnie wystawił kilka razy mimo to nie daje mi spokoju ciągle do mnie wydzwania gadamy godzinami ale tylko przez telefon.Po ostatniej rozmowie wiem ze nie jest gotowy na kolejny zwiazek po kilku nieudanych.Podoba mi sie nawet go plubiłam ale wiem ze boi sie zbliżenia.Nie wiem czy jest sens czekac na niego az dorośnie do nowego zwiazku .Ja nie mam juz czasu mam 43 lata on 38.Znamy sie ok 4 miesiecy a widzielismy sie tylko 3 razy.Na ostatnim spotkaniu kochalismy sie ale nie doszło do zbliżenia powiedzial ze nie moze.Kilka razy obiecał ze zadzwoni i sie spotkamy jednak zawsze było jakies ale :zmeczony albo brak samochodu.Nie wiem czy to dalej ciagnąc.

Gość direction to perfection
'Na ostatnim spotkaniu kochalismy sie ale nie doszło do zbliżenia powiedzial ze nie moze' wytlumacz mi jak cos takiego wyglada XD ? a taka jedna 24444yy - daj sobie spokoj.

Gość kiedysbyłamróża
Poprostu nie doszło do stosunku.Całowalismy sie dotykali przytulali było miło.Wiem dlaczego tak powiedział.Miał kobiete która miała spirale a mimo wszystko zaszła z nim dwa razy w ciąze i dwa razy usunęła.On nie uzywa prezerwatyw.

Gość arz
Popaprańcy zawsze wracają...

kiedyśbyłamróżą no czyli nie kochaliscie sie, tylko mizialiscie ;) sama piszesz, ze juz nie masz czasu. w wieku sedziwym nie jestes, ale w wieku na gierki tez nie. 3 razy w przeciagu 4 mcy to bardzo malo i to jest fakt. szukanie wymowek tez zle wrozy, bo co to musi byc w nastroju i zmotoryzowany, zeby sie z Toba spotkac? szanuj siebie i swoj czas.

Gość kiedyśbyłamróża
Mówiłam mu ze jestem zmęczona tym "związkiem".Jednak on nadal wydzwania i mówi mi że czeka na te jedna chwile .Ile mozna czekać.Uważam że ma ochote na zwiazek ze mna ale sie boi.

ja podejrzewam , że on w ogóle nie ma ochoty na związek

jezeli sie kogos kocha, czekac mozna i cale zycie, ale o czym tu mowa, skoro Wasza znajomosc jest w powijakach i bardzo powoli nabiera rozpedu? moge zrozumiec, ze sie boi (zwlaszcza, ze najwidoczniej ogier rozplodowy z niego, a to mu nie pasuje), ale niech Ci tym lekiem nie marnuje cennego czasu. znam ten typ i szkoda zycia, zawsze to bede powtarzac.

Gość kiedyśbyłamróża
direction to perfection jestes kobietą czy mężczyzna?

kobieta, dlatego radze Ci dac sobie z nim spokoj, bo jak facetowi zalezy, to potrafi to okazac i nie bedzie sie zaslanial zmeczeniem, brakiem auta itp., zwlaszcza, ze na poczatku znajomosci powinno mu zalezec, aby z Toba czesto przebywac, a nie od wielkiego dzwonu, bo akurat cos innego ma na tapecie, albo zbiera sily na nowy zwiazek. jezeli dziewczyna godzi sie na cos takiego, to jak dla mnie traci to desperacja.

4 raz juz dziśpisał ze mnie przeprasza