Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska26......,.

zemdleliście kiedyś ???

Polecane posty

Gość kaska26......,.

Dziś stałam w kolejce w carrefourze, było w niej mase ludzi, stałam z 10 minut i w pewnym momencie zrobiło mi się strasznie słabo, ciemno przed oczami, duszno, niedobrze, cała się spociłam, zaczęło mi piszczeć w uszach i wiedziałam że nie ma wyjścia że zaraz zemdleje więc czym prędzej wyszłam z tej kolejki i nie patrząc na nikogo siadłam sobie na podłodze, głowe wsadziłam między nogi i tak siedziałam aż mi przejdzie. Nagle koło mnie zebrało się chyba ze 100 ludzi niektórzy niesamowicie się śmiali że mam cos z głową że siadam na ziemi. Poczułam się jak idiotka wstałam wyszłam ze sklepu i zemdlałam na ulicy :/

Gość Hampty Dampty
Wzruszająca historia. Umówisz sięze mną? Ja lubię nowym, atrakcyjnym dentystkom opowiadać, że mdleję :)

Gość LKKL
to strasznie licha jesteś jak mdlejesz z takirgo głupiego powodu

Gość kasiaaa26..
ej no nikt nigdy nie zemdlał weźcie mnie pocieszcie :/

Gość bfdxeeeeeereeer
byl kiedys temat o mdleniu niedawno wyszukaj sobie w wyszukiwarce.

Gość kasiaaa26..
kierowniczka_imprezy, absolutnie nikt, patrzyli na mnie jak na ufo, strasznie głupio sie czuję po tej sytuacji sama nie wiem czemu :/

to dziwne :O ja zaraz podlatuję i pytam czy nie pomóc :P ale może tak mam bo jak byłam mała to mieszkałam z dziadkami i zawsze trzeba było coś pomóc, podnieść, zanieść itd. ja zemdlałam parę razy w życiu ale niestety nie udało mi się uniknąć tego tak jak Tobie, tylko poleciałam na podłogę i się poobijałam :( nieprzyjemne uczucie tuż przed mdleniem, brrr :O a już się lepiej czujesz? 🌼

Ludzie są beznadziejni :/ Zdarzyło mi się parę razy zemdleć, a omdleń nawet nie liczę, ale chyba tylko raz nikt do mnie nie podszedł, bo pusto na ulicy było :/

Gość kasiaaa26..
czuje się jakbym mnie ktoś zmielił i wypluł ale już lepiej.

Gość bez pseudonimu !
boże jak można zemdleć przy ludziach taka siara :D:D:D

Gość facet z dylematem :/
lepiej idz do lekarza bo człowiek nie mdleje bez powodu, jesteś pewnie na coś chora ...

Gość kasiaaa26..
kierowniczka_imprezy, często mi było słabo ale żeby tak fiknąc to pierwszy raz, czasami jeszcze w kościele ciemno przed oczami ale nie zemdlałam całkowicie. Rok temu miałam stwierdzoną bardzoo silną anemię, po wyleczniu lekarz powiedział że już nie musze przyjmować żelaza bo jest ok, coś czuję że anemia znowu wróciła.

Czasami może się tak zdarzyć z różnych powodów, ale jak to częsty problem to lepiej się zbadać. Mnie chyba wykonali wszystkie badania jakie tylko się dało :/

Gość wywrrrotka
no własnie bo takie długie patyku mają najgorzej krew nie zdązy dopłynąc fo głowy i można zemdleć, ja mam 164 i nigdy mi nawet słabo nie było, wpółczuje tym badylom :P

Zawsze służę pomocą przedmedyczną. Unoszę im lekko nogi do góry i robię sztuczne oddychanie :)

Gość iopjo
taa wszystko mdleja a ja w życiu nikogo kto by zemdlał nie widziałem gdzie wy mdlejące jesteście ??? where where where ???

Wywrotka - no patrz, jestem centymetr wyższa i w pewnym momencie nikt już nawet nie panikował jak odlatywałam.

Gość ja czesto mdleje
mam niskie cisnienie,moze dlatego.

Gość kobieta635375733
ja zemdlałam raz w życiu, ale to było w moim domu. Poszłam do kuchni zrobić sobie śniadanie i jak otwierałam jogurt to po prostu upadłam do tyłu, jeszcze garnki zrzuciłam z kuchenki. Dobrze, że nic się nie gotowało bo bym się poparzyła:(

aaa i raz jak się obudziłam w nocy bo bardzo mi się chciało siku, wstałam i lecę do łazienki. pamiętam że zdążyłam zrobić siku, podetrzeć się i podciągnąć gacie na tyłek a potem już zobaczyłam twarz męża i swoje nogi w górze :P biedaczek :)

Gość to jest oczywista sytuacja
A ja kiedyś zemdlałem na własne życzenie. To łatwe, Na kafe przeczytałam jak to zrobić :D Wpiszcie sobie :jak zemdleć" ;)

Gość mortalla
a czy można zemdlec na siedząco ?? Mam nerwicę i na studiach jak siedzę boje się że zemdleje, czasami naprawdę robi mi się słabo. Czy można zemdleć na siedząco ?????

Biedny mąż, musiał się wystraszyć.. Ja kiedyś tak miałam, że przez najlżejszy stres dostawałam koszmarnego bólu głowy i mdlałam. Kiedyś zrobiło mi się słabo i powiedziałam do chłopaka, że tylko na chwilę usiądę...ledwo się położyłam, nie było mnie ponad godzinę. Innym razem przewróciłam się w łazience i rzucałam będąc nieprzytomną, lekarze potem badali czy nie mam epilepsji.