Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska26......,.

zemdleliście kiedyś ???

Polecane posty

Gość mortalla
kierowniczka_imprezy no ale czułaś że mdlejesz ? Dlaczego nie wyszłas tylko czekałaś aż wykopyrtniesz ?

Różnica taka, że na siedząco sobie guza nie nabijesz :P

nie wiem ile u Ciebie to trwało - u mnie dosłownie chwilkę! ciemno przed oczami i czułam jakby cała energia którą w sobie mam szła z głowy do nóg - to były dosłownie 1-2 sekundy i bach

Gość dziwneeee
ja jestem wysoka i jak czasami za szybko wstanę to mdleje parę razy już w domu zemdlalam :(

kierowniczka_imprezy nie, dobierał dopiero rano biedny się po prostu wystraszył Ale rano miałaś nie umyte zęby :(

Gość mortalla
kierowniczka_imprezy a jadłas sniadanie, byłaś wyspana ?

Nie wiem co lepsze...leżeć po sekundzie czy męczyć się przynajmniej kwadrans przed. U mnie wszelkie omdlenia były wynikiem nagłych skoków ciśnienia związanych z burzą hormonalną...czyli każdy większy stres czy zmiana pogody wywoływała powalające bóle głowy kończące się utratą przytomności...cudne, nie?

Gość czaczaczas..
a wy się nie wstydzicie tak mdleć przy ludziach niezły wstyd jak inni widzą a potem cały czas śmieją :D

Dostałam tabletki antykoncepcyjne i jest o niebo lepiej. Odkąd biorę ani raz nie zemdlałam. Bóle głowy męczą (i z tego co wiem po przypadkach w rodzinie będą męczyć zawsze), ale do tego można się przyzwyczaić. Co do pytania czy się wstydzę - jakim trzeba byc debilem, żeby śmiać się z osoby która właśnie zemdlała?

Gość gojaaa.a.a.a
Fawila a powiedz Ty mi czy Ty mdlałaś dlatego że głowa Cie bolała czy dlatego że miałaś zaburzenie hormonalne ? Bo pierwsze słyszę że od zaburzeń horm. można mdlec

Ano, wyobraź sobie moją minę jak mi powiedzieli, że po tylu badaniach rozwiązaniem są zwykłe tabsy :D

Gość gojaaa.a.a.a
ale bardzo mnie interesuje czy mdlałaś od samego bólu czy po prostu od hormonów ?

Gość on-xxxxx
mnie sie kiedys zdarzylo zemdlec.. ale akurat prosto na lozko, wiec nic mi sie nie stalo :P

Gość czaczaczas..
kurwa a ciebie by nie śmieszyło jak ktoś wywija orła na środku ulicy :D:D:D ja bym chyba się polał ze śmiechu :D

Goja - ciężko stwierdzić. Wystarczyło, ze się zdenerwowałam albo zmieniło się ciśnienie i musiałam uważać. Głowa nie bolała mnie jakoś specjalnie długo przed omdleniem, ale zawsze ten ból się pojawiał. Najsensowniejsze wyjaśnienie jakie dostałam to to, że przez burze hormonalną jestem bardzo podatna na zmiany ciśnienia (czyli stres albo warunki atmosferyczne). Więc i omdlenia i ból głowy były skutkiem skoków ciśnienia.

czaczaczas- a ja myślę, że byś zdębiał, bo widok osoby której nagle wywracają się oczy i upada to nic przyjemnego ;)

Gość gojaaa.a.a.a
Fawila powiedz mi jeszcze proszę jak wyglądała sprawa z hormonami ? ??Czy miałas problemu z jakims szczególnym np. z testosteronem ? Bo mi tez ciągle słabo, wiem że mam problemy z hormonami (trądzik, nadmierne owłosienie, stany depresyjne i długo b jeszcze wymieniać ) niestety tabletek anty brać nie mogę bo wymiotuje po nich jak kot?

Gość gojaaa.a.a.a
na koncu nie miało byc pytajnika ;)

Gość gawwron
żyje na tym świecie 40 lat bez przerwy w ruchu nie wiem gdzie wy mdlejecie bo ja nigdy nikogo mdlejącego nie widziałem.

Gość jotka w jotkę
zawsze zemdleje w kościele jak stoje długo, w autobusie zatłoczonym, a najgorzej jest w pociągu jak muszę stać, na samą myśl mi słabo

Nie od wszystkich tabletek będziesz wymiotować. Mnie krew pobrali jak za którymś razem w szpitalu wylądowałam i potem na tej podstawie wybrali mi tabletki. Szczerze nie pamiętam co miałam nie tak, pewnie mówili, ale to dość dawno było. Akurat testosteron to na bank nie był. w każdym razie poproś o zbadanie krwi i wtedy dobierajcie takie, po których nie będzie Cię mdlić.