Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość casa bonita

Co z kapusty wloskiej?

Polecane posty

Gość casa bonita

Mam dwie glowki kapusty wloskiej, w sumie to tylko srodki, bo liscie obralam na golabki. Co z nich zrobic? Czy taka duszona kapuste z koperkiem, czy co? I czy wloska sie na takie danie nadaje?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
nadaje sie tak samo, wloska ma kokretniejszy smak od zwyklej. i chyba troche szybciej sie gotuje. na kapuste, lazanki, co nie tylko :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość casa bonita
a macie jakies przepisy? Mam ochote na taka kapustke na zasmazce z koperkiem, ale cienka jestem w zasmazkach.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Franekkk
kup se książke kucharską, to będziesz wiedzieć :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość casa bonita
zjem kupę i krowiego placka :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
możesz poszatkować i porobić porcje i zamrozić .Później będziesz mieć np. do jakiejś kapusty na gorąco bigosu czy zupy ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
możesz poszatkować i porobić porcje i zamrozić .Później będziesz mieć np. do jakiejś kapusty na gorąco bigosu czy zupy ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość casa bonita
zjem kupę i krowiego placka :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×