Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Latający Cyrk Monty Ajrona

chcieliście seksualnie, to macie

Polecane posty

Jonsówna to chyba znam przepis na makaron z łososiem, który byłabyś w stanie przeczytać :)

S_M to masz zdęjęcia na mailu. Black - trzymaj fason, jak wrócę to sprawdzę, czy żeś nie wulgaryzował. (!)

Ja przepis? no to tak: (na 2 osoby) - kawałek wędzonego łososia, ok. 150 g (można też użyć łososia w plasterkach) - gruby makaron wstążki dobrego gatunku - kawałek żółtego sera, ok. 150 g - kubek śmietany - sok z cytryny - 1/4 kostki masła - zielona pietruszka i/lub koperek Łososia (po oddzieleniu skóry) kroimy w drobną kostkę. Żółty ser kroimy także w kostkę. Makaron gotujemy "al dente" w lekko osolonej wodzie. Polecam gotować mniej więcej minutę krócej niż podaje producent, np. jeżeli miało być 6 min. to gotujemy tylko 5. Odcedzamy w durszlaku. Na głęboką patelnię wykładamy masło, roztapiamy na bardzo małym ogniu. Dodajemy makaron, wlewamy śmietanę i wrzucamy pokrojonego łososia. Wyciskamy na to sok z cytryny. Mieszamy parę minut, podgrzewając lekko na patelni, pod koniec wrzucamy pokrojony w kostkę ser. Wykładamy na talerze, posypujemy zielenizną, smacznego :-))))

Pietruszka i sok z cytryny to nie składniki tylko przyprawy :))))

Za czasów narzeczeńskich zaserwowałem to na romantyczną kolację przy świecach i do dziś żona domaga się, żebym powtarzał to danie, przy czym na nią dziala jak bardzo skuteczny afrodyzjak :classic_cool:

Gość black......
ja Cię lubię .....