Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaerchen

Wozki z Motehercare???

Polecane posty

Gość Klaerchen

Co o nich myslicie? Bylam wczoraj w galerii i weszlam do tego sklepu zobaczyc co maja na wyprzedazy posezonowej i przy okazji obejrzalam cala reszte towaru. Przyznam ze wiele rzeczy bardzo mi sie podobalo, a najbardziej przykuly moja uwage ich wozki. Nie sa drogie, ceny jak polskich wozkow, ale tak jakby lepiej wykonane, bardziej dorobione pod wzgledem detalu, nie pooblepiane napisami i naszywkami, mniej pstrokate, tkaniny jakby mniej sztuczne, ladniej uszyte, dobrze rowiazane np. gondole zamieniajace sie w siedziska. Wiecie moze kto je produkuje? Czy ktos z was kupil tam wozek? Albo fotelik? Przyznam ze ceny sa naprawde ok, cos kolo 1200 zlotych za zestaw, czasem troche wiecej, ale nie sa zawrotnie wysokie. Widzieliscie je? Te sklepy sa niemalze w kazdej galerii handlowej, wiec podejrzewam ze wiekszosc z was w nich byla choc raz w zyciu.

Gość moja kolezanka ma
wozek my3 - 3-kolowy z mothercare i mialam okazje nim jezdzic - baaardzo wygodny i dziecko komfortowo w nim lezy - podoba mi sie to ze zeby miec gondole rozwija sie boki a zeby przejsc do wersji spacerowej wszystko sie zwija :) Prowadzi sie jak po masle, sa tez my4- 4 kolowe,ale tych nie probowalam, widzialam tylko na ulicach

Gość moja kolezanka ma
dodam ze nie mieszkamy w Polsce i te wozki sa dosc popularne. Sa bardzo dobrze wykonane i wytrzymale, warte polecenia. Ja mam Bugaboo i patrzac na jej wozek i jakosc materialow i stelaza moge je porownac a roznica w cenie jest :)

Gość moja kolezanka ma
aaa...ona uzywa go juz jakies 18 miesiecy wiec nie jest to "swiezy" zakup :)

Gość Klaerchen
No wlasnie, ze sa popularne na Wyspach w to nie watpie, w koncu lokalna marka. Ciekawi mnie tylko jak wyglada doswiadczenie z nimi w Polskich warunkach pogodowo-chodnikowych? Ciekawe jak sie je pcha i uzytkuje w Polsce? :)

Gość Klaerchen
Dla porownania mialaw w sklepie 2 polskie wozki, w ktorych matki przywiozly dzieci na zakupy i pod wzgledem wygladu wygrywaly te na ekspozycji. Naprawde fajnie zrobione i ladna kolorystyka. Krotko mowiaz bylo na czym oko zawiesic. Probowalam niektorych i wydawaly sie dosc lekkie, poza moze jednym modelem Xtreme Russia czy jakos tak, bo mial duze kola, fotelik na siedzisku i nieregulowana raczke, ale wygladal na bardzo wygodny dla dziecka.

Gość Klaerchen
A widzialas moze ich foteliki? Czy twoja kolezanka uzywa takiego fotelika? Nie wydaje sie wam zbyt gleboki? Tzn wymuszajacy zbyt siedzaca pozycje? Podobaly mi sie tez ich foteliki dla duzych siedzacych dzieci. Fajnie zrobione i fajne tapicerki maja.

Gość Klaerchen
Hop.

Gość Klaerchen
Ponawiam pytanie. Coraz bardziej sklaniam sie ku zakupowi wozka w tym sklepie. Waham sie pomiedzy modelem My3, a ciezszym Xtreme, przy czym ten ostatni jest atrakcyjniejszy cenowo i ma w zestawie fotelik, ale nie ma gondoli, natomiast pierwszy przerabia sie na gondole ale fotelik trzeba dokupic osobno. Oba maja fantastyczne tapicerki, ktore mnie urzekly, jednak nadal niewiele o nich wiem i nie wiem jak sie nimi jezdzi w polskich warunkach. Napisze ktos cos z wlasnego doswiadczenia? Czy naprawde nikt nie kupuje w tych sklepach?