Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coafdds

Co myslicie o matce ktora mowi do syna?

Polecane posty

Gość coafdds

Ty chu... ty skur...wielu/wysynie. Jestes debilem, i to dlatego ze syn wezmie nie ten widelec co trzeba, ze oglada za glosno telewizje lub dlatego ze bierze kapiel lub np. powie cos do niej gdy ona oglada telewizje.

Gość to mozeeee ja
Psycholka:)

Gość wyuzdanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ze to patologia.

Gość wrednamalpa26
a ile syn m a lat?

Gość coafdds
Bylam swiadkiem takiej sytuacji. Matka tak mowila do syna od najmlodszych lat, chlopak teraz idzie do klasy maturalnej a ona dalej tak sie do niego wyraza. Az raz on powiedzial do matki ze jest kur,wa. Przy obcych ludziach.

Gość direction to perfection
'oglada za glosno telewizje lub dlatego ze bierze kapiel lub np. powie cos do niej gdy ona oglada telewizje' jak dla mnie to sa wystarczajaco dobre powody. co on, chce ja wykonczyc?

Gość coafdds
To naprawde spokojny chlopak. Jego matka ciagle tylko ze ten kolegow nie ma, dziewczyny nie ma. Na imprezy nie chodzi i siedzie w domu jak jakis samolub a to sie jego ocen czepia itp. Gdy chlopak sobie cos zarobi to ona kaze mu wszystkie pieniadze do domu oddac, gdy dostanie jakiegos grosza od dziadkow to matka rowniez mu to zabiera bo twierdzi ze dostal pieniadze od jej rodzicow to jej sie te pieniadze naleza.

Gość do kurwajakwy
a jakby matka tak to córki mówi to byś pewnie broniła? tak?

Gość po prostu chora psychicznie
kobieta.

Gość wrednamalpa26
ale załóżmy że syn ma 30 lat i do tej pory jest na garnuszku mamy, w takim przypadku nie dziwie się matce

Gość ERWRYT
JA TAK MAM DO DZIŚ - JESTEM PO TRZYDZIESTCE

Gość wrednamalpa26
nie przeczytałam że od najmłodszych lat sorry

Gość fdftytytyrtr
Twoja matka nazywa Cię skurwysynem? :D Ładnie. :D Sama się idiotka tyra, hahaha. :D

Gość coafdds
Nie mnie, ja jestem kobieta. Ale jestem tez czestym gosciem u tej baby w domu. Syn od razu zamyka sie w pokoju. We wakacje sobie czesto dorabia ale matka zabiera mu te pieniadze, czasem dostanie cos od dziadkow to matka to rowniez wezmie bo twierdzi ze pieniadze ktore dostal sa od jej rodzicow i to jej sie naleza.

Gość 554344
kolego nagraj te slowa na dyktafon, komórke i odtworz jej to wszystko niec poslucha siebie z tej strony sluchacza i zagroź ze kazdy jej szal bedzie tak nagrywania i pojdziesz z tym na policje z dowodem nagrania , wtedy bedzie źle z nią!!!!!1

Gość 554344
zaproponuj to koledzy jesli to ie ty jestes po tej stronie

Gość słuchaj izraelu
zyli jednym słowem przeklina własnego syna

Dla mnie jest to tragedia. Dla syna. Mężczyzna wychowany w takiej atmosferze na pewno nie czuje się dowartościowany i kochany, co gorsze na pewno odbije się to jego psychice. Chłopak idzie do klasy maturalnej - najwyższa pora coś zmienić. Jeśli sam rzeczowo z nią nie pogada, nie przeciwstawi się takiemu zachowaniu (przy czym nie mam na myśli awantury, tylko spokojną rozmowę - np.gdy matka jest w dobrym humorze) nikt za niego tego nie dokona. Sama piszesz, że tam bywasz ale nic nie działasz. Jeśli znasz tego chłopaka może warto z nim porozmawiać, wesprzeć go i nakłonić do zmiany relacji z matką? Inaczej może się to skończyć bardzo źle... co jeśli on przejmie te zachowania z domu i w przyszłości w momencie nie panowania nad emocjami zacznie poniżać swoją żonę, dzieci..?

Gość taka matke powinien strzelic w
pysk!

Gość adsfafsaf
biedny chlopak, powinien to zglosic na policje.

Gość popieram :)))))
policja 🖐️