Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natka@@@

Dziewczyny Pomozcie!!!!;(

Polecane posty

Gość Natka@@@

Ktora z Was ma tak silne bole miesiaczkowe ze nie moze chodzic??:( I co Wam pomaga?? Ja juz wzielam 3tabletki nospy I zero poprawy ;( straszny bol do tego jeszcze mlodosci :(( Czy to jest normalne w pierwszym dniu miesiaczki?Nigdy wczesniej nie mialam takich boli :(

Gość echh araby to swinie
tez tak kiedys mialam z kilka razy..pij herbate bez cukru malymi lykami..poloz sie i przespij. Ja nawet wymiotowalam przy okresie..takie zycie kobiety

Gość Natka@@@
To straszne :( w lozku leze caly czas bo nie mam sily sie ruszyc ale zaraz pojde zrobic sobie goraca herbatke.Dzieki za rade.

Gość echh araby to swinie
biedactwo..

Gość Natka@@@
:( mam nadzieje,ze przejdzie :(

Gość aneta wawa
to nastepnym razem nie bierz nospy, mi tez nigdy nie pomogla...ibuprom dopiero cos tam zdzialal ten mocniejszy. a jak nie to ketanol

Gość no to siup...
ketanol nie dziala na miesnie gladkie brzucha. nospa jest najlepsza na takie bole..moze Cie mdlic przez nospe wlasnie. wypij herbi lub mleko..przespij sie

Gość Natka@@@
dzięki. możecie wracać do garów 🖐️

Gość natka mi pomaga
wziaśc chłodny prysznic ( ale najlepiej jesli jest ktos w domu bo mnie czesto słabi w czasie tego bolu) potem ibuprom i po prostu leżenie az przejdzie ale niestety czasami jest tak ciezko ze trzeba jechac na pogotowie na zastrzyk

Gość wyuzdanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mi tylko ketanol pomagal,ale narobil mi wiecej szkod neistety... nie polecam z tego wzgledu. to mocny lek.

Gość no to siup...
beatka po termoforze to moze krwotoku dostac:-0

Gość Ale jak na skurcze nie
podziała to wtedy zostaje tylko coś ogólnieprzeciwbólowego... Ja biorę 2 ibupromy i dopiero mi się polepsza. Normalnie to jest taka masakra, że nie jestem w stanie wstać z łóżka a jak leżę to łzy same mi się do oczu cisną :-/ Nawet zdarzyło mi się zemdleć... Taki los

Gość nie używam polskich znaków
ja zawsze łykam tyle tabletek, aż przejdzie:D kiedyś miałam straszne te bóle, że nawet 5 musiałam brać, teraz 2. Pani ginekolog mi poradzila wypić herbate z alkoholem, żeby tych tabletekk tyle nie brać, ale szczerze mówiąc nie probowałam, bo oprocz tego kazała mi się jeszcze ruszac, a jak mówiłam, że ja się z łózka podnieść nie mogę, to powiedziała, że ona ma tyle lat i jej nigdy nie bolało, a my to wymyslamy

Gość ochy i achy
nospa jest beznadziejna, w ogóle nie pomaga, ja biorę ibumprom max, albo ibum forte szybciej działa

mi nospa nic nie pomagała. dopiero nurofen dał jakąś tam ulgę. teraz nie mam już takich bolesnych miesiączek. mojej koleżance pomogły tabletki antykoncepcyjne, ustabilizowal jej sie okres, zmniejszyly sie bole, byla bardzo zadowolona.

Gość karolina8883
ja biorę 5 nurofen to pomaga gdzieś na dwie godziny, poz a tym kisiel, banany jem i cieplo