Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOBIETAwDEPRESJIseksualnej

Kobiety,matki 30+ lat czy to prawda....

Polecane posty

...ze po 30-tce życie seksualne sie poprawia?Ja mam w tej chwili 25 lat i seks jest dla mnie porażką...nie mam ochoty,nic nie czuje jak juz sie zmuszam :( po urodzeniu dziecka tak sie pozmieniało,wczesniej było nawet 4,5 razy dziennie jak nas naszła taka ochota.Mąz mnie nie poznaje!Słyszalam ze 30 tce uderza znowu hormon i ochota wraca podwójnie???Czy to prawda?Jak było u was? Pytam matki,kobiety które mają choc jedno dziecko, niech nie piszą te które nie wiedzą nic o macierzyństwie bo dla takich seks to nr 1-wiem to po sobie.dziecko wszystko zmienia.

Gość mama zaraz dwojeczki
Potwierdzam ci to jako prawie 32 latka, z jednym dzieckiem (prawie 2 latka) i drugim w drodze (29 tc) :)

Gość jestem matka
dwójki dzieci po trzydziestce i rzeczywiście miałam taki okres w zyciu dośc długi że seks nie był nr.1 i musiałam sie zmuszać do niego.W tej chwili jest inaczej,ale czym to jest spowodowane nie mam pojęcia.

Gość donica
zmienia sie i to bardzo. mam 3 letnie dziecko, rok temu zaczelo mi padac na glowe, mowiac oglednie.niestety od meza tego nie dostalam, bo zmeczony, bo to, bo tamto, bo wymyslam. No i stalo sie mam kogos, z kim seks to nie tylko fizyczne rozładowanie, to spelnienie w kazdym calu jako kobieta.

dzięki :) pocieszyłyscie mnie naprawde ;) jeszcze 5 lat i nie moge sie doczekać,ciezko żyje sie z brakiem ochoty na seks,ojjj ciężko.Musze sie zmuszac,a chcialabym zeby tamte czasy wrocily,a to przeciez było zaledwie 2 lata temu :(