Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męzatka

Tęsknie za tym

Polecane posty

Gość męzatka
empatyczny do kwadratu rozwiń myśł bo nie czaje :)

Gość bandycka ucieczka
poznalam go w pracy 2 lata temu. dluuugo krecilam bata bo koles strasznie niedostepny. spotkalismy sie na imprezie. tanczylismy razem. wyszlismy na zewnatrz w pewnym momencie. i on powiedzial ze uwielbia patrzec na moja twarz w tancu ze przeprasza ale nie moze sie opanowac przyciagnal mnie do siebie i pocalowal... emocje byly niesamowite bo ja sie w tancu zatracam i jeszcze on na koniec dowalil tym tekstem i tym co zrobil... taka historia do opowiadania nic szczegolnego ale emocje byly niesamowite. to napiecie...

Gość męzatka
Jacek byc może...

Gość męzatka
domyslam się to jak go w koncu zmiekczyłąs ze sie poddał? :)

Gość męzatka
ale uwazaj na romanse w pracy bo to nie wrozy nic dobrego.Jak cos wam nie wyjdzie o ci tyłek obrobi

Gość bandycka ucieczka
tancem:) okazalo sie ze on tez to lbi wiec jak sie dowiedzialam to postawilam wlasnie na taniec:)

mężatka 2 lata to żadne przekleństwo, to zwykły pospolity kryzys 3 roku. Prawie każdy taki ma. Każdy związek przechodzi przez kilka etapów. Najfajniejszy jest ten, gdy między partnerami jest juz 100%we porozumienie i pełne zaufanie, ale to parę lat świetlnych przed tobą. A adrenalinę można sobie zafundować na wiele innych sposobów niz całowanie z nowymi facetami. Szkoda związku i szkoda popadać w kurestwo.

Gość bandycka ucieczka
zmienilam prace rok temu:) zanim zakrecilam na dobre.

Gość męzatka
rozwódka kurestwo dobrze powiedziane. Mam kolezanke ktorej maz jest za granica a ona non stop z innym romansuje

Gość bandycka ucieczka
ale obecnie mam inny problem. bo w ogole jest ich dwoch i nie wiem ktorego wybrac. sa hmmm prawie tacy sami rozni ich tylko kolor wlosow. ale charaktery postura bardzo podobne. i nie wiem co mam robic. nie znaja sie. z zadnym nie krece tak zeby popadac w kurestwo czy cos. tu mial miejsce ten pocalunek tylko. tak to staram sie trzymac to na dystans ledwo bo ledwo ale staram sie ale wiesz jak to jest...

Gość męzatka
bandycka ucieczka plus dla ciebie za ta zmianę pracy..

Gość bandycka ucieczka
nawet nainteresowania maja te same... cos strasznego... zaczynam sie gubic.

Gość męzatka
no wiem .. ;)

Gość bandycka ucieczka
ostatnio doszlam do wniosku ze malzenstwo nie jest dla mnie. a powiedz mi bo rozumiem ze cierpisz na brak takich scen czyli jestes grzeczna zona teraz?

Gość męzatka
bandycka ucieczka jestes wolna swobodna korzystaj z zycia

Gość męzatka
Wlasnie o to chodzi , ze nie flirtuje z facetami jak kiedys raczej ich zniechecam do siebie.Jak jakis mnie zaczepi to potrafie go zmierzyc chłodnym spojrzeniem

Gość bandycka ucieczka
teraz jak tak patrze z perspektywy czasu to moze raczej to uzaleznienie od pozytywnych emocji... a nie od facetow. i moze robienie czegos szalonego typu hmmm skok ze spadochronem rowniez zapewni mi to uczucie i sie ustatkuje. no wiesz latka mi leca tez bym chciala rodzine itp a boje sie ze schrzanie wszytko jak do tej pory...

Gość męzatka
Wiec nie wiem o co kaman ze mną? Tu niby tesknie za takimi wrazeniami tutaj wysyłam negatywne sygnały

Gość męzatka
bandycka ucieczka. latka lecą własnie to samo ja sobie mysałam szykujac sie do zamąz pojscia. Że juz nie wspomne o rodzinie. mIałam kilka kolezanek w pracy ktore były ode mnie starsze jakies 2 3 lata i miały porblemy z ciaza i klka nawt poroniło, wiec zdecydowałam sie na dziecko. Ale wolnosc jest chyba lepszym rozwiązaniem bardzej komfortowym...

Gość męzatka
Kazda osobe ktora spotykam mowie jej zeby korzystal z zycia, ale to jest wlasnie takie chore ze pozniej mozesz wogole nie miec dzieci, i tak zle i tak nie dobrze ...

Gość bandycka ucieczka
potrzebuje chyba bardzo bardzo otwartego i tolerancyjnego meza... a nie zanosi sie abym takiego znalazla... ja zawsze chcialam byc wolna i korzystac z zycia... jestem lubiana na brak powodzenia nie narzekam... chyba za bardzo sie w tym zatracilam... zwykle zycie jest nudne...

Gość bandycka ucieczka
ja mysle ze podswiadomie nie chcesz krzywdzic rodziny dlatego byc moze te sygnaly chlodne...

Gość męzatka
mysle ze gdyby mojemu mezowi zdarzały sie takie sytuacje on by raczej nie powstrzymywał sie od takich rzeczy. Ale przez to tez powiem szczerze jestem nieszczesliwa bo kiedys uwielbialam flirtowac teraz zrobiłam sie taka powazna i zycje tylko marzeniami i tesknota za dawnymi czasami..

Gość bandycka ucieczka
mnie rowniez cos takiego odbiera radosc zycia a jestem naprawde zywotna osobka... w miejscu nie usiedze...