Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gerrrttaa

suchy szampon, czy polecacie?

Polecane posty

Gość gerrrttaa

na trzeci dzień rano mam przetłuszczone włosy a wstaję rano do pracy, myslę by wypróbować suchy szampon czy wystarczy by do wieczora włosy były swieże? czy ogólnie polecacie czy nie?

Gość desperski stanisław
a nie lepiej myć codziennie włosy? :classic_cool:

mi sie strasznie przetluszają włosy - byla u kilku dematologów i pytalam wielu fryzierów i juz wiem ze nie ma na to zadnego super srodka - i prosta zasada - myc codziennie wlosy i tyle ... wiec co to jest suchy szampon ?

Gość gerrrttaa
jak wklepiesz w google to ci się wyswietli, są też filmiki, szukając na joutube /chyba zle napisałam/ fryzur, trafiłam na to coś, spryskujesz włosy, wyczesujesz i gotowe nie chcę codziennie myc włosów, przez dwa dni są ok, dopiero na trzeci dzień robią sie tłuste a o piatej rano nie bedzie mi sie chciało ich myć, kiedy muszę zrobić masę rzeczy...... kiedys babcie uzywały mąki ziemniaczanej lub puder dla dzieci

Gość natuska85
Ja myję włosy codziennie już od kilku lat i jakoś żyję. Kupiłam tylko w końcu dobrą suszarkę, żeby szybciej je suszyć, bo szkoda mi czasu rano.

Gość dkfgolngohto
Ja mam suchy szmpon, uzywam go od wielkiego dzwonu, jesli juz naprawde nie mam jak umyc włosów ( a myje codziennie). Daje on efekt mniej przetłuszczonych włosow, ale traca one kompletnie polysk no i nie ma sie co oszukiwac- nie sa takie jak po myciu. PS rozumiem, ze ktos myje wlosy co drugi dzien, ale dluzej chodzic z brudnymi, 3 dni- fuuuuuuuuu!!