Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nataliee

Książka dla dziecka o planetach. Ktoś ma? Czyjeś dziecko się interesuje?

Polecane posty

Czy możecie coś polecić? Syn jest zafascynowany planetami, astronomią i w ogóle wszystkim, co jest z tym związane. W przedszkolu mają jakąś wypasioną książkę z jakimiś odstającymi elementami, niestety została już spakowana i nie znam ani tytułu ani autora. Chciałabym coś typowo dla dziecka, ale nie wiem już gdzie i czego szukać.

Gość sa teraz takie w biedronce
maja bogaty obis i wysuwane zakładki jest rycina planety jak sie wysunie zakładke robi sie w kolorze

Patrzałam właśnie w biedronce, jakaś wyprzedaż książek jest, ale u nas to same książki kucharskie, Chmielewskiej i uczymy się literek. Nic o planetach nie było :(

Szukaj w tanich księgarniach - za kilka(naście) złotych znajdziesz tam sporo ciekawych pozycji (z rozkładanymi elementami,naklejkami, widziałam nawet trójwymiarowe z dołączonymi okularami).

oo taka właśnie byłaby super. Im więcej kolorowych elementów i dodatków tym lepiej. Jest u nas tylko jedna księgarnia, ale ostatnim razem nic na ten temat nie było dla dzieci. Będzie trzeba chyba ruszyć w miasto :D A miałam nadzieję, że może na allegro coś się znajdzie.