Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiunia115

jejQ, jestem w ciąży !! :|

Polecane posty

Jestem przerażona .. cała się trzese... zaczeło sie od tego ze 22 powinnam dostać miesiączki, i nie dostałam moj narzeczony pojechał do pracy za miasto (wraca w sobote) mieszkamy z moimi rodzicami, mam 19 lat i wlasnie skonczylam szkole i dopiero zaczelismy sie rozglądać za wynajęciem mieszkania i ja za praca...wczoraj miałam plamienia myślałam ze to @ ale dziś tak spontanicznie postanowiłam zrobic test, i ku mojemu zdziwieniu pojawiły sie dwie kreski wielkie grube krechy :( nie wiem co mam zrobic? jak powiedziec narzeczonemy który nie chcial zostać jeszcze ojcem ii moim rodzicom u których mieszkamy :(( jestem w totalnej kropce,, prosze podpowiedzcie ... :(( jak poinformowałyście najblizszych ?? jak sobie radzcie??? JA MAM 19 LAT !!

no nie wiem co Ci poradzić, jak sie seks uprawia to trzeba sie z tym liczyć, czy powiesz im teraz czy nie to i tak sie z czasem wyda, wiec ja bym usiadła z nimi wszystkimi i zwyczajnie powiedziała, że jesteś w ciaży i liczysz na ich wsparcie

wiem ze trzeba sie liczyć z konsekwecjami jakie sie wiaza z seksem... ale nie sadziłam ze to stanie sie tak szybko... jestem zakłopotana.... nie wiem jak to powiedziec, nie chce zmartwic swojego chlopaka .. :((

no ale jestes w ciąży i tyle, przecież nawet jak teraz mu nie powiesz to sie wyda za jakiś czas, stało sie i już, to tak samo jego sprawa i jego "wina" wiec czemu masz sama sie z tym bić z myślami?

nie chce zeby sie zamartwiał ze nie podoła finansowo ze mieszkanie z naszym dzieckiem bedzie meczące dla moim rodzicow .. wiem ze bedzie mu z tym zle ii bedzie przybity :((( aa jesli pojawi sie dziecko tooo nie stac nas bedzie na wynajecie mieszkania i dostatnie zycie ... jakie teraz prowadzimy :((

no i co ja Ci na to poradze? był seks bez zabezpieczenia lub z marnym zabezpieczeniem to teraz jest ciąża, normalna kolej rzeczy musicie sobie z tym poradzić bo już sie stało i tyle

po gębszym przemysleniu tak jak mowie mysle ze dam jakos rade :) musze wkoncu juz nie jestem sama :)) dziekuje milego dnia