Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s14

woda pomocy

Polecane posty

Gość s14

mam prooblem z woda wychodzi na to ze mam jakis przeciek przyszedl rachunek za 5mies.611f nigdy tyle nie placilam z severn water byli sprawdzili i poowiedzieli ze to nie ich wina (do licznika jest to ich odpowiedzialnosc za licznikem juz nie!!!!!!!!!)zakrecil gosciu wode a licznik dalej sobie chodzil!!!!!!wogole powiedzial ze to dziwne bo sa 3 mieszkania a 2 liczniki na wode!!!!!!ja zaplacic musze bo woda na moje nazwisko jest ale jak zalatwic to z lanlordem to nie mam zielonego pojecia!!!!!!!!!!gdzie sie zglosic w razie kiedy nie bedzie chcial rozwiazac tego prooblemu!!!!!!!

Gość fghfghgfhf
C.A.B.

Gość s14
a mozna tak troszke jasniej bo nie jestem w temacie dzieki

Gość transakcje bezgotowkowe
Citizens Advice Bureau - lokalne bezplatne centrum pomocy obywatelom. Mozesz podejsc tez do lokalnego biura prawnego i zobaczyc kiedy maja bezplatne porady albo zeby podali Ci ktore biuro takie porady prowadzi. Nie reprezentuja Cie w sadzie,ale moga np. napisac list do landlorda jako kancelaria prawnicza, itp.

Gość transakcje bezgotowkowe
ja za 6 miesiecy za 3-osobowa rodzine z malym dzieckiem place jakos 240 funtow wiec twoj rachunek jest jak z kosmosu

Gość aja nie płace
za wodę bo w irlandi woda jest za free