Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam robić

bylam pewna że pettting jest bezpieczny

Polecane posty

Gość co mam robić

Cześć wszytskim, pisze ten post ponieważ już nie wiem co mam o tym myślec. Czy przez petting można zajśc w ciąze?? Zawsze byłam przekonana że nie ale naczytałam się innych artyulów i tam pisali ze można. Ostatnio dotykalam sie z chłopakiem po miejscach intymnych ale przez majtki on miał bokserki a ja normlane majtki. I teraz o niczym innym nie mysle tylko o tym że moge byc w ciązy. Nie wiem czy mam iśc po test ciążowy i narobić sobie wstydu bo mieszkam w małej miejscowości gdzie jest tylko jedna apteka i wszyscy mnie znają :( Prosze o szczere odpowiedzi będe wam naprawde wdzięczna

Gość napewno nie
zastanów się, jak bys mogła zajsc w ciaze? napewno nie zaszlas. musi dojsc do zaplodnienia, nie masz czego sie obawiać.

Gość powiem szczerze, że
nie zaszlas.

W ciązy nie jestes, ale powiedz dla chłopaka że chyba jesteś, zobaczysz jak zareaguje :)

ile jeszcze założysz tych tematów? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4906202&start=0 poczytaj sobie o płynie preejakulacyjnym. wydobywa on się z członka faceta podczas podniecenia i w nim też są plemniki. także nawet podczas pettingu można zajść w ciążę. szanse małe ale są:) i nie zakładaj kolejnego tego samego tematu, bo ile można czytać to samo... bez przesady

Gość co mam robić
niechcacy dwa razy go zalozylam bo myslslam ze tamten sie nie dodal i determ.. mialam majtki to raczej sie nie dostal nigdzie ten płyn

uspokój się dziewczyno... nie jesteś w ciąży na 100 %.