Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam robić

Pomożecie??

Polecane posty

Gość co mam robić

co mam robić Cześć wszytskim, pisze ten post ponieważ już nie wiem co mam o tym myślec. Czy przez petting można zajśc w ciąze?? Zawsze byłam przekonana że nie ale naczytałam się innych artyulów i tam pisali ze można. Ostatnio dotykalam sie z chłopakiem po miejscach intymnych ale przez majtki on miał bokserki a ja normlane majtki. I teraz o niczym innym nie mysle tylko o tym że moge byc w ciązy. Nie wiem czy mam iśc po test ciążowy i narobić sobie wstydu bo mieszkam w małej miejscowości gdzie jest tylko jedna apteka i wszyscy mnie znają Prosze o szczere odpowiedzi będe wam naprawde wdzięczna

Gość co mam robić
Ciebie to może bawi ale mnie nie :(

Gość Color 444
Po co się na dziwczyne denewowac jak mozna wytłumaczyć . Odpowiedź jest prosta, jesli miałabys być w ciąży to on musiał miec wytrysk + jego sperma mysiała by PRZYNAJMNIEJ byc na twoich majtkach ,po czym mysiala by przez nie przejść zeby wejsc do środka co jest chyba mało prowdopodobne :) Jesli bylibyście nago i on miałby wytrysk prosto na twoje krocze to może i bym sie zastanawiala ale w tym przypadku chyba nie ma się czym martwic :)

Gość Color 444
Z tego co wiem to plemniki moga się poruszac na tyle ze jeśli nie są głęboko "wstrzykniete " to kawałek się prześlizgną ale w woim przypadku ja bym nie panikowała. Jeśli nie chce sz kupować testu w swojej miejscowości to pojedz gdzies dalej albo poproś kogos zeby kupił :)

Gość Color 444
Nastepnym razem uważaj zżeby jego nasienie nie znalazło sie na "twojej " i nie ma strachu .

Gość Color 444
Rozmnazanie owszem ale pomysl czego oni tam uczą ? Ze plemnik wędruje z męzczyzny do kobiety i robi sie jajeczko i rośnie i jest dziecko tak ? Nikt nie tłuaczy z kiedy możesz zajść w ciążę a kiedy nie .Ty jesteś starsza i dla ciebie to oczywiste ale przypomnij sobie ile ty wynioslas z lekscji o rozmanzaniu i na ile to bylo zgodne tym co wiesz teraz ?

Gość co mam robić
to jestem w ciazy czy nie?? Nie spuscil mi sie bo przeciez mialam majtki i on tez to jak juz mógl sie spuścic w swoje a nie na mnie.

Gość Color 444
Czy ktokolwiek w szkole n lekcji uzywał słowa "petting " ? O co chodzi i jak to robić ? czlowiek wiedzial od kolegów albo z "Bravo"

Gość Color 444
Pwiem tak . Sperma nie dotkneła wojej pipki to nie możesz byc w ciąży .

Gość co mam robić
a jezeli on miał wilgotne majtki i dotknąl moich majtek?

nie weim po co sie tak produkujesz jak ona i tak bedize trzesla gaciami do miesiączki a i kto wie czy jeszcze nie -po :O

co mam robić a jezeli on miał wilgotne majtki i dotknąl moich majtek? :D:D:D:D to twoje majtki i jego majtki bedą mialy dzieci :classic_cool::D🖐️)))

plemniki tylko w spermie???:D moja droga plemniki nie znajdują się tylko w spermie ale i w wydzielinie jaka wydobywa się z członka podczas podniecenia, tzw. płyn preejakulacyjny. także nawet podczas pettingu można zajść w ciążę, bardzo małe szanse, ale jednak są

Gość Color 444
Powiedziałam sperma ogólnie , widzę że się dziweczyna denerwuje to chce jej jak najprościej wytłumaczyć .

Gość co mam robić
Color 444 dzieki za pomoc bo jako jedyna mnie nie wyśmialas i starasz sie mi pomóc.

Gość Color 444
Sperma czy płyn preejakulacyjny jeśli się nie znalazł w odpowiednim miejscu to nic się nie stanie .

Gość Color 444
Mówiła na początku ze poczytała na ten temat na internecie i własnie wtedy zaczęła sie stresować .Problem w tym że często na internecie możesz napotkać na posty ludzi którzy pisza tylko co co uslyszeli od kogoś tam albo wyczytali w "bravo " więc informacje gó **** O warte

Gość co mam robić
skad mam wiedziec czy sie dostal czy nie jak mialam majtki

to trzeba poczytać wypowiedzi osób znających się na tym, typu jakieś fora na których wypowiadają się lekarze, ginekolodzy, mało takich? także proszę was

Gość co mam robić
nie no ja juz nic nie wiem czy jestem czy nie :(

Gość Color 444
Ja ci mówię ze nie Jestes w ciązy ale jak to powiedziła czarna wdowa pewnie i tak będziesz się denerwować ...

Gość Color 444
Przepraszam "czarna wrona " :)

"twoje majtki i jego majtki bedą mialy dzieci" Wrona, hahahahahahaha rozwaliłaś mnie ;D

Gość wyższa z wykształcenia
tak...jesteś w ciąży gratulacje!!!!:D:D hahaha