Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliaiscoming

Co robicie w Sylwestra 2011/2012?

Polecane posty

Gość Liliaiscoming

Jakie macie plany ?

Gość Liliaiscoming
Ja jak co roku z wibratorem na kafeterii :(

Gość Witamiżegnamzarazem
Spokojnie.

Gość oooootr5
spedze z moim facetem napewno

Gość LiIiaiscoming
Zamknij ryj tępa przybłędo, matka cie niedokladnie wyskrobala to wylewasz swe żale podszywajac sie na kafe, denna krowo. :o

Gość błuhahałuajaj
a kiedy to będzie? hahhaha

Gość powiem i ja ......
nie robię aż tak dalekosiężnych planów ...a wiem czy dożyje jutra ? i tak co ma być to będzie

bede wracac z Polski bo na sylwku zostac nie moge :( wiec moj sylwek bedzie beznadziejny.. pewnie przerycze w poduszke cala noc

Gość LiIiaiscoming
Chodzi o to, że mam cztery ręce, głowe kozła, i pożeram pierdolone dzieci-kupy z pobliskich nekropolii nerubiańskich. Pluje jadem, a z odbytu wychodzą mi jedwabne sieci. Czy to nie dziwne, mieć taką konstrukcje. Poza tym, to co mówię, jest chuja warte, nawet dla mojej kolekcji małych, różowych jeźdzców apokalipsy.... Pozdro w pyte!

Gość LiIiaiscoming
Ale w tym roku będzie mała zmiana bo dokupiłam efektowne dildo analne :)

Gość LiIiaiscoming
Kij wam w oko zasrane podszywy, szczące pod siebie z przejęcia :D

Gość Ewa z podlubelskiej wsi
będę balowała, obgadywała, judziła, szczuła ludzi jednych na drugich i adorowała mojego ukochanego księdza - jak przez cały rok.

Gość goldenchill
Sylwester w Austrii Termin: 26.12-2.01 już od 999zł W programie: * 5 / 6 noclegów w hostelu w zależności od wybranego terminu * Opiekę rezydenta w trakcie pobytu * Wyżywienie w restauracji hostelowej: śniadania i obiadokolacje * Przejazd komfortowym autokarem * Opiekę pilota na trasie * Codzienne transfery na stoki (codziennie inny) * Codzienna opieka instruktorów SKI / SNB na stoku * Bal sylwestrowy w hotelu - (DJ, gorące posiłki, szwedzki stół, szampan) Szczegóły: http://student.travel.pl/goto149,4um-sylwester-austria-narty

Gość goldenchill
Sylwester w Austrii Termin: 26.12-2.01 już od 999zł W programie: * 5 / 6 noclegów w hostelu w zależności od wybranego terminu * Opiekę rezydenta w trakcie pobytu * Wyżywienie w restauracji hostelowej: śniadania i obiadokolacje * Przejazd komfortowym autokarem * Opiekę pilota na trasie * Codzienne transfery na stoki (codziennie inny) * Codzienna opieka instruktorów SKI / SNB na stoku * Bal sylwestrowy w hotelu - (DJ, gorące posiłki, szwedzki stół, szampan) Szczegóły: http://student.travel.pl/goto149,4um-sylwester-austria-narty

Gość malagenia
W tym roku chciałabym spędzić Sylwestra w trochę inny sposób niż zawsze. Może bardziej szalony. Dlatego zastanawiam się, czy nie wziąć udziału w tym konkursie, gdzie jest do wygrania 100 tysięcy złotych na urządzenie Sylwestra marzeń: http://sylwester-marzen.pl/nagrody-i-zasady To na pewno byłaby niezapomniana noc :)

Gość Sekkkkku
W tym roku tak jak rok temu idę ze znajomymi do teatru Buffo w Warszawie. Odbędzie się tam prapremiera I love you (tytuł oryginalny I love you, youre perfect, now change) autorstwa Joeego DiPietro (tekst i słowa piosenek) i Jimmyego Robertsa (muzyka). Będzie ekstra zabawa! Wpadnijcie! więcej info: http://iloveyou.art.pl/sylwester-w-teatrze.html

Gość Jeśli będzie trzaskający
Mróz to będę na profesjonalnym kuligu z bigosem,grzanym piwem i zmrożonym szampanem a jeśli pogoda będzie względnie ciepła jak na tę porę roku to sauna i orzeźwiające drinki w towarzystwie Dam manierycznie und urodą nienagannych:classic_cool:🌻

Gość Auumanorr
Hej dziewczęta opiszcie swe sylwestrowe kreacje w jakich macie zamiar wystąpić i oczarować towarzystwo:classic_cool:Pragnę porannie pobudzić swą wyobraźnię:classic_cool: